Az alvászavar a terhesség egésze alatt elkísér?
Figyelt kérdés
17 hetes vagyok, és terhességem elejétől fogva éjjel 2-kor felébredek, majd csak fél 5-kor tudok ismét visszaaludni.Ez már így lesz végig?2008. szept. 17. 03:55
11/16 anonim válasza:
Szia, ez mindenkinél változó. Én még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, és már nem tudtam aludni... Kisebb- nagyobb szunetekkel ez így volt a terhesség végéig, azóta meg a babához kelek éjjelente...Érdekes, egész megszoktam már, pedig azelott hétalvo voltam. A múltkor lagziban voltunk, társaságunkból én bírtam a legjobban:)
12/16 anonim válasza:
Hasonló a helyzet nálam is: 19 hetes vagyok, este korán, 10 óra körül elálmosodom, lefekszem, aztán éjjel 2 órától 5-ig csak forgolódom, reggel fél 8-kor pedig még javában húzom a lóbőrt. Először azt gondoltam, hogy biztos túl sokat pihenek napközben, és nem fáradok el eléggé, de tegnap nagyon korán kellett kelnem, na gondoltam, most nem lesz gond, és mégis...
13/16 anonim válasza:
Üdvözlök Minden Mamit!:)
Én még nagyon "korai" kismami vagyok!
De én se tudok már a kezdetektől aludni!
Biztos megnyugszom egy picit ha majd hallom a kis szerelmem szívdobogását :)!
Mindenkinek jó egészséget és Boldog Baba várást!:)
14/16 anonim válasza:
Atyavilag mi vár még rám:))
Én még csak 5 hetes vagyok,de óramű pontossággal felkelek hajnal 4kor,majd 5 körül vissza is alszom...de ugy olvasom ez már csak rosszabb lesz:)
15/16 anonim válasza:
27 hetes vagyok, a kezdetektől egy-egy éjszakát leszámítva nem alszom jól, 2-5-ig mindig ébren vagyok.
16/16 anonim válasza:
Sziasztok! Annyira kimerült vagyok már attól, hogy éjjel 2-kor felebredek, hogy sírni tudnék már. Negyedik terhessegem, most 23hetes terhes vagyok. Egyszerűen megőrülök, konkrétan hányingerem van a nem alvastol vagy az idegességtol, már nem is tudom :(. Miért pont a hajnal 2ora az, amikor mindenki felebred? Egyáltalán mitől van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!