Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az alvászavar a terhesség...

Az alvászavar a terhesség egésze alatt elkísér?

Figyelt kérdés
17 hetes vagyok, és terhességem elejétől fogva éjjel 2-kor felébredek, majd csak fél 5-kor tudok ismét visszaaludni.Ez már így lesz végig?
2008. szept. 17. 03:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia, ez mindenkinél változó. Én még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, és már nem tudtam aludni... Kisebb- nagyobb szunetekkel ez így volt a terhesség végéig, azóta meg a babához kelek éjjelente...Érdekes, egész megszoktam már, pedig azelott hétalvo voltam. A múltkor lagziban voltunk, társaságunkból én bírtam a legjobban:)
2008. szept. 17. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzet nálam is: 19 hetes vagyok, este korán, 10 óra körül elálmosodom, lefekszem, aztán éjjel 2 órától 5-ig csak forgolódom, reggel fél 8-kor pedig még javában húzom a lóbőrt. Először azt gondoltam, hogy biztos túl sokat pihenek napközben, és nem fáradok el eléggé, de tegnap nagyon korán kellett kelnem, na gondoltam, most nem lesz gond, és mégis...
2008. szept. 18. 08:36
 13/16 anonim válasza:

Üdvözlök Minden Mamit!:)

Én még nagyon "korai" kismami vagyok!

De én se tudok már a kezdetektől aludni!

Biztos megnyugszom egy picit ha majd hallom a kis szerelmem szívdobogását :)!

Mindenkinek jó egészséget és Boldog Baba várást!:)

2012. okt. 29. 19:13
 14/16 anonim válasza:

Atyavilag mi vár még rám:))

Én még csak 5 hetes vagyok,de óramű pontossággal felkelek hajnal 4kor,majd 5 körül vissza is alszom...de ugy olvasom ez már csak rosszabb lesz:)

2012. dec. 27. 05:45
 15/16 anonim ***** válasza:
27 hetes vagyok, a kezdetektől egy-egy éjszakát leszámítva nem alszom jól, 2-5-ig mindig ébren vagyok.
2013. júl. 17. 07:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Annyira kimerült vagyok már attól, hogy éjjel 2-kor felebredek, hogy sírni tudnék már. Negyedik terhessegem, most 23hetes terhes vagyok. Egyszerűen megőrülök, konkrétan hányingerem van a nem alvastol vagy az idegességtol, már nem is tudom :(. Miért pont a hajnal 2ora az, amikor mindenki felebred? Egyáltalán mitől van ez?
2017. ápr. 20. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!