Az alvászavar a terhesség egésze alatt elkísér?
Én az első trimeszterben nem tudtam aludni az állandó pisilés miatt, aztán mikor felkeltem állandóan gondolkodtam. Mi lesz? Milyen lesz? Próbáltam elfogadni a helyzetet. A második trimeszterben minden ok volt. Most 29 hetes vagyok, újra felkelek éjszakánként, vagy pisilés ügyben, vagy azért, mert édike nem tud aludni és annyira rugdos, hogy nem tudok visszaaludni. Én még dolgozom, így fárasztó, de ha tehetem délután azért alszom, így behozom az éjjel kimaradt időt. Pihenj sokat napközben így talán elviselhetőbb lesz mindkettőtöknek.
Boldog babavárást
Köszönöm a válaszokat!
Mindenkinek boldog babavárást, és szép álmokkal teli éjszakákat kívánok!
Én mióta megtudtam, hogy terhes vagyok, még egy éjszakát nem sikerült végigaludnom. Mindig van valami. Ha más nem,akkor wc-re megyek, és jó esetben egyből visszaalszom.
28 hetes vagyok.
A vége felé mégúgysem fogsz tudni aludni a pocidtól.
Nekem már nem lesz furcsa, ha a babához fel kell kelni éjjel.
Szia! Nekem eddig végig kísérte a terhességemet az éjszakai nem alvás. Éjszakánként 2-3 pisi elég ahhoz bőven, hogy már ne tudjak visszaaludni. Főleg, ha a picúrkám is felébred ezekre a rövid túrákra:). Ilyenkor szoktam vasalni. MOst már a hát- és derékfájással is meggyűlt a bajom, elég, ha megfordulok a másik oldalamra (nagy nehezen), lőttek a szép álmoknak:(
33 hetes pocakos
Szia.
37 hetes vagyok, és én sem alszom jól. Ennek is meg van a maga oka: pl:a baba növekedésével egyenes arányban csökken a hely a beleknek, gyomornak és egyéb belsö szerveidnek. Így a húgyhólyagnak is, ami nálam már éjjszakánként 40-45 percenkénti vizelési ingerrel jár. Akkor is, ha csak 2 csepp sikerül. Emellett pedig nekem mindig éjjel jönnek az aggódós gondolatok, meg hogy mit is kéne napközben még elintézni, mielőtt a baba megérkezne. Ez teljesen természetes dolog, a várandós anyák többségénél előfordul. Légy nyugodt, 1-2 évig úgysem fogunk tudni rendszeresen-rendeset aludni. Szia.
Szia!
Én sem alszom jól a terhességem eleje óta sajnos.Már mindent kipróbáltam.Voltak jobban alvós időszakok,de voltak egyáltalán nem alvósak is. Engem nagyon zavar és nem igen tuom megszokni,mert nappal nagyon kába vagyok,de elfogadtam,hogy ez van.Már a 38. hétben járok és tudom,hogy nemsokára még ennyit sem tudok pihenni,most meg már majd szét szakadok minden éjjel,amikor meg kell fordulnom az ágyban.Kitartást neked,és fogadd el a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!