Mikor kezditek a babaholmik vásárlását, gyűjtését?
Mi július közepére várjuk a Picit, én csak júniusban akartam, de a védőnő azt mondta, most kéne, hogy ne nagy pocakkal, kánikulában szaladgáljak.
24 hetes k.m.
Igaza van a vedőnőnek.
Én is Júliusba szültem,nagyon nehezen bírtam a meleget.
És a táskám is jó előre össze volt pakolva biztos ami biztos.
Szerintem nyugodtan fogj hozzá,amúgy meg egyszer elkap a "láz" és egyfolytába ezekkel fogsz foglalkozni. :)
Szia!
Én 22 hetes vagyok, de még semmit nem vettem a manókámnak.Nem akarom annyira előre megvenni őket.Lehet, hogy addigra nagy pocim, és kánikula lesz, de majd a párommal megoldjuk.Én ugy a 7. hónap környékén gondoltam, hogy nekilátok a vásárlásnak.Ezt te, ti döntitek el.
Boldog Babavárást, jó egészséget!
Szia! Én már a másodikat várom, 22 hetes vagyok, de megvan mindene. Pelust nem vettem még, azon kívül mindent, persze sok dolog maradt a nővérkéjéről is, de nem minden, mert a pocaklakóm fiúcska.
A lányommal már a 12. hét után elkezdtem vásárolni, mert könnyebb volt minden hónapban kevesebbet költeni, mint egyszerre sokat. Ráadásul egyik barátnőm is a végére hagyta és végül a férje vásárolt be, mert az utólsó két hónapot szegény a kórházban töltötte.
Én most 28 hetes vagyok. A babaágyat múlt héten vettük meg, a belevalókkal együtt, baldachin, ágynemű, stb. A babakocsit ezen a héten :)
Az apróságokat, mint pl cumi, cumisüveg, hajkefe, körömvágó olló, vízhőmérő, stb... ilyeneket kb 3 hete, mert licitálós oldalról vettem őket, minden új és féláron meg lehet kapni.
A ruhákat a 17. héten kezdtük el megvenni, szintén licitálós oldalakról.
Én nem vagyok babonás, van aki amiatt hagyja a végére a vásárlást. És a nyári melegben tényleg nem lesz egyszerű boltokba járkálni, s dönteni egyszerre mindenről, hogy miből melyiket vegye az ember :( És nem utolsósorban egyszerre nagy kiadás mindent megvenni, mi főleg ezért vásároltunk apránként.
De pl a pelenka, popsitörlő, ilyesmit tényleg csak a legvégére hagyjuk, majd május végére. ( Június közepén szülök. )
Boldog babavárást!
Szia!Én is július közepén szülök!És már minden megvan!
1. a nagy hőség miatt
2. bármi történhet pl.befektetnek,vagy ne adj isten egy
picikét hamarabb jön...
Barátnőm úgy járt,hogy 29.héten befektették a vérnyomása miatt(előtte semmi baj nem volt vele,csakhát a meleg!!!),és a család nélküle vett meg mindent:(((Mert őt már nem engedték ki,csak majd a szülés után!!!
köszi a válaszokat!
akkor még tavasszal sort kerítünk a vásárlásra.
boldog babázást mindenkinek!
szia.mi már megkaptuk a babahordozót,meg kaptunk pár kisruhát,meg babaollót,meg babakefét,baabfésűt.ma pedig voltam kicsit vásárolni.vettem plédeket,sapit,kis mamuszt,előkéket.takarót,amit át lehet alakítani pólyává is,meg hálózsákka.meg vettem előkéket,meg cumisüveget,meg cumikat,meg popsitörlőket,meg fültisztítót,kapucnis fürdőlepedőt.meg vettem magamnak a kórházi csomagba egy-két dolgot.hétfőn megyünk a babkocsiért amit megrendeltünk.tesóm veszi a kiságyat hamarosan.tahát már azért szépen gyűlik a babakelengye.
32+3 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!