Cumi vásárlását tervezzük. Nuk cumit ajánlottak, abból is a fogszabályzósat. Mi a különbség a játszócumi, altató cumi között? Latex vagy szilikon? Tegnap láttam, hogy szav. Ideje is van. Ápr. Ra kellene. Akkor milyen szav. Idejűt vegyünk?
Semmi különbség nincs a nappali és éjszakai cumik között.
Inkább szilikonosat érdemes venni, bár jóval drágább, mert a latex allergiát okozhat és a szilikonos sokkal tartósabb
(2 havonta akkor is cserélni kell, és legalább 2db szükséges, hogy közben lehessen sterilizálni is- a Nuk egyébként elvileg nem tehető mikrós sterilizálóba, én mégis mindig azzal szoktam sterilizálni és még semmi gond nem volt).
A szavatossági ideje több év, amit a múltkor vettem, annak, ha jól emlékszem 2015 (szilikonos), nem lehet közeli lejáratúakat kapni.
Újszülöttnek elég nagy lehet a 0-6 hós cumi szívókája, én csak 3 és fél hónaposan adtam először ilyen cumit a babámnak, azelőtt Tommee Tippee Pure 0-3 hós volt neki, azt is szerette; de mióta Nuk-os van, azóta mást nem fogad el, igaz ezt nagyon - nagyon szereti.
nekünk a nuk nagyon bevált, abból is a szilikonos. Játszócumi elnevezésnek nem értem a lényegét, őszintén fogalmam sincs h a miénk melyik kategóriába esik, mi csak alváshoz adjuk oda babánknak. Ami az anyagát illeti, volt latexből etetőcumi, pár hét alatt tönkrement, nehéz tisztítani. A szilikon jól kezelhető, viszont egy kicsit keményebb mint a latex. Nukot kifejezetten azért választottuk mert fogszabályzós. És sosem volt gond az hogy jól tegye a szájába. A szavidővel kapcsolatban pedig a fenti válaszolónak igaza van, ha úgyis párhavonta le kell cserélni a cumit, akkor nem kell sokáig "elaállnia".
mindennek ellenére peig ha bármelyik mellett döntesz is, fel kell készülni arra, hogy az a típus épp nem jön be neki, vagy egyéltalán nem fogadja el a cumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!