Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség a játszó és az...

Mi a különbség a játszó és az alvós cumi között?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmi.

Max némely alvó cumi világít a sötétben.

2011. jan. 4. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:

ezen én is sokat dillemáztam, sokat megnéztem mire rájöttem.

összesen 1 különbség van közöttük

az alvós cumin nincs olyan fül amire a láncot lehet tenni.

mert az valamilyen szinten zörög és gondolom, hogy ne zavarja az alvásban, meg ha felakad akkor ne nyomja.

én semmi mást nem találtam.

2011. jan. 4. 19:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Én sem tudtam rájönni. Nézegettem NUK-os cumikat. Mindkettő egyformán néz ki, füle is van, formája is ugyanolyan. Amúgy a babám 4 hónapos lesz. Van vagy 5 féle játszó cumink, de nem kell neki egyik se. Gondoltam hátha az alvós többet tud...

2011. jan. 4. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Próbálj ki más márkát!

Az enyémek a nukot nem szerették, csak azokat, aminek mindkét oldala egyforma. Na érted, mindegy hogy hogyan teszed a szájába:)

2011. jan. 4. 21:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi van MAM-os is, az se kell neki. Igazából örülök, hogy nem cumizik, de néha jó lenne ha nem a cicim csócsálná...
2011. jan. 5. 07:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Bár az én gyerekeim szeretik a NUKosat is és a MAMosat is, de az utóbbinak valamivel nagyobb a szopóka része, mint a Babylove cuminak, ami a DM saját márkája. Talán próbáld ki azt. Esetleg ilyen még az AVENTes.
2011. jan. 15. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!