Mindenki otthon szőrtelenít szülés előtt?
Itt Zalaegerszegen az előkészítőn még direkt mondta is a szülésznő, hogy aki teheti, mielőtt bemegy szülni, otthon borotválkozzon meg (teljesen, mindent). A kórházban ugyanis elég sz@r minőségű borotváik vannak (meg is mutatta), úgyhogy mindenkinek érdeke, hogy ne kelljen ott vagdosni. De mondta azt is, hogy ha viszel saját borotvát, mert otthon nincs idő/energia/lehetőség, akkor azzal csinálják.
Megszólni biztos nem fognak érte, ha előre dolgozol :), ha "utánaigazítanak" is, ahogy itt valaki írta, akkor is kevesebb dolguk lesz vele, szóval szerintem csak örülni fognak neki. :)
mért szólnának érte?te dolgod.sőt...örülni is fognak neki h nem nekik kell megcsinálni.akkor ők már nem nyúlnak hozzá.minek is nyúlnának ha te leszeded a szőrt?amúgy én is úgy fogok menni h teljesen leszedem előtte.remélem h nem fog olyan hirtelen indulni a szülés h ne maradjon rá időm.
32 hetes km
Én is teljesen leborotválva mentem. Azért a beöntés előtt még megnézték a gátat, hogy teljesen szőrtelen-e én meg pironkodva mondtam hogy amennyire tudtam leborotváltam. Azt mondta a csaj hogy ott már nincs teendője! :D
Valljuk be, nem egy hálás feladat, szóval ő örült neki!
embere válogatja.
mifelénk örülnek, ha nem a szülésznőnek kell megcsinálnia. Sőt, azt mondta, sokszor nem is lenne rá szükség, mert a sebek/begyulladt szőrtüszők ált. több bajt csinálnak, mint maga a szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!