Viki172839 kérdése:
Kismamák segítenétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy kèrdèsem lenne. Gravida, Femibion, vagy Elevit? Melyik a legjobb ès melyiktől nem vagytok rosszul?2016. jan. 7. 12:31
1/11 anonim válasza:
Én Elevitet szedtem. Nem voltam tőle rosszul.
2/11 anonim válasza:
Első terhességemnél gravidától hánytam. Másodiknál elevit és most a harmadiknál is elevit. Nincs bajom tőle.
3/11 anonim válasza:
Gravidát szedtem az első perctől, egyszer sem hánytam.
37+6 hkm
4/11 anonim válasza:
Elevit! Mar mikor eldontottuk, hogy babat szeretnenk, elkezdtem szedni, es most terhesseg alatt is ezt hasznalom.
Nekem semmi bajom nincs tole.
5/11 anonim válasza:
En meg a Biotech-ben vettem komplex vitamint,meg tobb minden plusz ugyanazok vannak benne,mint a tobbi terhesvitaminban csak 3000ft es 90db-os,melle vettem Magne B6ot,ha jobban gorcsolnek.
6/11 anonim válasza:
Hipp Natal+400mcg folsav:)
Amúgy ebből a 3-ból a Femibiont választanám, mert könnyebb lenyelni, és jóval kevesebben panaszkodnak rá, mint a másik kettőre.
7/11 anonim válasza:
Én a Czeizel-terhesvitamint szedem.
8/11 anonim válasza:
Első terhességemnél Gravidàt szedtem. Semmi bajom nem volt tőle. Most ismét terhes vagyok, megint ezt vettem, ki is hánytam. Ugyhogy most Femibiont szedek. Szóval ki kell próbàlni valamelyiket, az első 12 hétben a folsav a fontos.
9/11 anonim válasza:
Nekem nagyon ajánlottàk a Femibiont, az bevált!
Később hipp natalra váltottam, azóta is azt iszom.
10/11 anonim válasza:
Femibiont szedek, nincs vele gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!