36 hetes kismamák mennyit mozog a babátok? Nálatok is csökkent a mozgás?
Nekem még az utolsó nst-n is olyan aktív volt, hogy "leugrott" a papírról, ismételni kellett (a túlmozgás is jelenthet bajt).
De igen, az a jellemzőbb, hogy a végére kevesebbet mozognak.
Ma az enyém is mintha kevesebbet mozogna! Tegnap voltam ctg-n, minden oké. Szerintem összefügg az időváltozással is, nagy lehűlés jön!
36+5 hkm
Ha csökken a mozgás nézesd meg. Valószínű, hogy kisebb a helye, de nem árt megnézni, hogy jó-e az áramlás, nem öreg-e a lepény, nincs-e a köldökzsinóron pl. csomó.
Az ilyet mindig komolyan kell venni. Én már veszítettem el pont 36 hetes 3,5 kg-os, egészséges babát a köldökzsinór miatt.
Tegnap léptem a 36. hétbe de még nagyon ficánkol a baba! Este nem nagyon hagy aludni egész este rugdos feküdhetek a bal oldalamon de hiába :) néha erőseket is rúg csak jajjgatok :)
most viszont 2 napja nyilal a derekam es a nemi szervem is.. ezek jóslófájások lehetnek vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!