Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen ilyen ingereket...

16 hetesen ilyen ingereket érzek a hólyagomban, a baba rugdosná vagy ez mástól van?

Figyelt kérdés
Nem folyamatos, néha érzem de egymás utáb többször, álltalában ha fekszek, vagy ülök.

2015. dec. 30. 12:54
 1/7 A kérdező kommentje:
Senki?? :(
2015. dec. 30. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is 16 hetes vagyok, de én is érzek furcsákat. Buborékozást, lüktetést. Nem igazán tudom én sem behatárolni mi lehet az :)
2015. dec. 30. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Csatalkozom hozzatok, 16 hetes terhes vagyok en is, luktetest, furcsasagokat erzek, amiket meg sem tudok nevezni, persze faj a derekam, az alhasam, neha gorcsolok, de azt olvastam, aki nem eloszor terhes, az ilyenkor mar erezheti a baba mozgasat, de lehet belmozgas is. En nem tudom eldonteni, mit erzek, de ket-harom napja, valami furcsabbakat is erzek az eddigiekhez kepest.
2015. dec. 30. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
...elozo vagyok...es persze ejjel nagyon rosszul alszom, tudom, nem ez volt a kerdes, de megosztom veletek, ti is vagytok-e igy. Szoval a hasamon nem tudok fekudni, azt olvastam (mert mindent ossze-vissza olvasok), hogy nem jo a haton alvas. Tehat marad a ket oldalam, ami legtobbszor mar lyukad be, ugy faj. Ti jol alusztok?
2015. dec. 30. 18:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Hason nekem semm jo már, háton csak ugy tudok ha felpolcolom a lábam . De leginkább én is oldalt alszom.

Görcs, derékfájás hasfájás nekem is van, pisi inger is, nekem is van furcsa érzés a hasamba nem tudnám én sem tudnám mihez hasonlítani.

2015. dec. 30. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Az alvásról inkább ne is beszéljünk. Ez minden csak nem alvás. Hason nem megy már, háton fekve megfájdul a derekam, marad a 2 oldal. A jobb vállam már nagyon fáj, az állandó oldalt fekvésektől. A lábaimat nem tudom hova tegyem, hogyan tegyem, nagyon rossz. Állandóan forgolódok, már abba fáradok bele.

2015. dec. 31. 07:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Én most lettem 16. hetes. Eddig nem sokat éreztem, de ma mindtha valaki mocorogna. :)

Én nem pillangó rebegésnek meg buborékozásnak érzem, inkább olyan, mintha egy labda pattogna ottbent. :)

2016. jan. 21. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!