Már annyi pocakos kérdést olvastam, hogy én is kíváncsi lettem, mások mekkorának látják. Van kedvetek tippelni hetet és nemet? (második baba)
2015. dec. 29. 14:41
6/9 anonim válasza:
28-30. hét, és kisfiú, bár nem hiszek ebben a nem-has formája közötti kapcsolat dologban:)
7/9 anonim válasza:
Az én pocim is hasonló, kis hegyes. Mindenki kérdezi is, hogy fiú?! Pedig kislány :) Úgyhogy szerintem lány és olyan 28-30 hétre tippelnék :)
8/9 A kérdező kommentje:
30. hét, és kisfiú. :)
Úgy tűnik nálam bejön a nem-has összefüggés. A lányommal sokkal gömbölyűbb pocim volt. :)
Egyébként vele sokkal kisebb volt a hasam(nagyon pici súllyal is született) ezért is voltam kíváncsi, vajon most megfelelő méretű-e a pocim. Jövő héten megyek ultrahangra, akkor kiderül, hogy rendben van-e a súlya. :)
2015. dec. 29. 17:52
9/9 anonim válasza:
szép kismama vagy aranyos a pocid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!