Mekkorának képzeljem el?
tudom hülye kérdés, de el szeretném valahogy képzelni hogy 30 hetesen (megfelelő adatokkal) mekkora lehet a bébi ? :)
találtam egy oldalt: [link]
de egy dinnyéhez nem tudom hasonlitani :S
Miért?Össze van gömbölyödve mint egy kiscica.:)Én el tudom képzelni:)Igaz az én babám még csak egy kiwi.:D
De szerintem ha úgy könnyebb akkor képzelj el egy kisebb sárga dinnyét.:DAmúgy én imádom a sárgadinnyét,lehet ezért nem furcsa elképzelnem.
12hkm
:))
de valahogy nem megy most az egész babát képzeljem ugy el, hogy össze van gömbölyödve egy sárgadinnye méretre? :)
Köszönöm!
Csak már annyi félét olvastam,h fogalmam sincs!holnap megyek a 30 hetes Uh-ra,a becsült súlyára is kíváncsi lennék,de a dokim ilyeneket sosem mond! 27 hetesen 1006 g-ra becsülték,most mekkora lehet?
elővettem de képileg nincs előttem...
jaj :S sajnos nem jól fogalmazok akkor, tehát úgy szeretném elképzelni, mintha a kezemben tartanám :S lehet ez sem érthetőbb :)
hossza kb. 36,5-40 cm
súlya megközelítőleg 1300-1800 gramm
ez a 29-32.-hét körüli adat (kb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!