Képet nem tudok most küldeni, de 16 hetesen nekem olyan kis "helyes" pocakom volt. Kicsi, de látható. A saját nadrágjaim már nem jöttek fel. A barátnőmnek meg 20 hetesen sem látszott, hogy terhes. Nem tudom, hogy csinálta.
2012. febr. 13. 15:26
2/7 A kérdező kommentje:
hát én átlag kinézetű vagyok de nem az a nagyon vékony inkább husis:) de nem duci :) 74 kg vagyok 170 cm-rel
én és anyukám látunk rajtam valamit, de néha ugy érzem mintha csak hájas lennék pocak környéken
:)
viszont érzem hogy mocorog, a doki azt mondta 2 hete hogy lassan elkezd látszódni, de én nem vettem észre semmit :S
viszont a nadrágjaim többsége combban jó, de derékban már mintha szórítana
2012. febr. 13. 15:29
3/7 anonim válasza:
ez alkat függö. elsö terhességem 20.-ik hétig nem igazán látszódott,a baba mélyen hátsó falon teljesen lent volt kb.majd be pisiltem mikor megmozdult. a mostaninál meg 14 hetesen hasam volt látszódott a babadolog. a huszadik hétre elég nagy hasam lett. most 37 hetesen lassan, akkora a hasam mint kisfiammal amikor megszültem. magadhoz hasonlítsd,ne máshoz. ha vékony vagy hamarabb feltünik,mint nálam is, ha vaskosabb akkor persze van helye késöbb fog látszódni.de a huszadik hét körül már elég nyilvánvalü szokott lenni a terhesség.
2012. febr. 13. 15:31
4/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
és amugy az teljesen normális, ha néha fél óránként néha óránként kell pisilnem?
esténként félórás is szokott lenni napközben meg van hogy 2-3 órán keresztül nem is kell?
2012. febr. 13. 15:37
5/7 anonim válasza:
A 20. hétig még én magam se láttam hogy bármit is változott volna az alakom.
2012. febr. 13. 16:00
6/7 anonim válasza:
Első babánál szinte nem is látszott még,másodiknál viszont már akkora volt mint elsőnél a 6ik hónapban.
2012. febr. 13. 17:19
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
én néha ugy érzem tök nagy, de amikor megnézem a tükörben akkor meg nem látok semmit :S anyukám azt mondta már látszik, de a tükörben nem látom :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!