Harántfekvéses baba?
Figyelt kérdés
37 hetes terhes vagyok,és a babám feje alul bal oldalt van a kis teste meg jobb oldalt,én szerintem haránt fekvésbe van... amikor csuklik határozottan a baloldalon érzem alul,eddig középen alul éreztem,és úgy is volt,mert az uh.n is fejvégű volt a fekvése... legutoljára 35 hetesen csináltak uh.t,most jövőhét szerdán fognak csinálni,akkor ha bebizonyosodik a harántfekvés,akkor van még esély arra,hogy beforduljon,vagy ilyenkor már kiírnak császárra? Jól érezhetem a baba fekvését? Vagy tévednék?2015. dec. 29. 15:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha lent van a feje, akkor kb. bármikor befordulhat, és nem feltétlenül lesz belőle császár. Vannak olyan sztorik, ahol szülés előtt fordult be közvetlenül. Az enyém is pont úgy fekszik, ahogy leírtad, igaz, én még csak a 32. héten járok, de 19 hetes kora óta így fekszik, vagy legalábbis ebben a pozícióban van az idő nagy részében.
A 30 hetes uh-n már mondta is a doki, hogy lent van a feje, na, meg is örültem, hogy már szépen be is fordult, de nem, mondta, hogy még mindig harántban fekszik, de a feje már lent (nekem is a bal oldalon). Hát kíváncsi leszek. Szoktam neki ondogatni, hogy lassan befordulhatna:)
2/2 anonim válasza:
Szia! Mi lett végül?
Mert szerintem ez nem harànt fekvés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!