Mélyen tapadó, hátsó fali lepény.12 hetesen volt valakinek?
Figyelt kérdés
Azt mondta a doki, hogy még feljebb kerülhet, de elég rossz helyen van. volt akinek így volt és feljebb került? Nem mondta, hogy lenne különösebb tennivalóm, vagy hogy pihenek.2015. dec. 29. 17:43
1/6 anonim válasza:
Nekem is így volt. Ne aggódj feljebb fog húzódni ahogy nő a méh! Nekem sem mondott a doki semmi különöset, csak a házasélettől tiltott el amíg nem ment feljebb.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem erről sem tett említést. 3 hét múlva megyek újra orvoshoz, akkor már a sajátomhoz. Most másik magánnál voltunk genetikain és ő mondta
2015. dec. 29. 17:56
3/6 anonim válasza:
12 hetesen nekem is igy volt eltiltottak a házasélettől s kímélni kellett magam. Azt mondta a doki olyan 4 hét alatt rendeződik s feljebb megy. A 16 hetes s a 18 hetes ultrahangon is már jó helyen tapad.
Ne izgulj csak vigyázz magadra 😊
4/6 anonim válasza:
Nekem is így volt.Szexmentesség, maximális fizikai kímélet, magnézium szedése volt előírva.Több alkalommal barnázás, 1-2 alkalommal vérzés, pár nap kórház, de a 28.hétre feljebb húzódott.
Szóval nem óriási baj, de azért vigyázni kell.
5/6 anonim válasza:
Nekem volt, 12 hetesen sem is mondta aztán 15 hetesen barnázás miatt a kórházban mondták, hogy mélyen tapadó hátsó fali a lepény. 19 hetesen volt UH a saját orvosomnál, azt mondta abban a korban még sok mindent nem lehet levenni belőle, akkor már feljebb ment. Ahogy nő a méh egyre feljebb kerülhet, azt hiszem félidőt mondott, hogy utána már magas az esélye, hogy csak császár lehet. Nálam nem volt semmi gond.
6/6 anonim válasza:
*én eleve tiltva voltam a házasélettől mert 6 hetesen is barnáztam, 12 hetesen kérdeztem a dokim, akkor még azt mondta nem kellene szexelni meg megerőltető munkát sem végezni, lehet ezért mondta, én azt hittem 12 hetes korom után már lehet de mégsem úgy lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!