Mellső fali mélyen tapadó lepény, eléri a méh szájat. Vérzek és görcsölök is. Milyen probléma lehet ebből?
17-hetes vagyok ma az ügyeleten voltam,ott mondta ezt a doki.De fel nem világosított.
Hetente nézni kell azt mondta.
Mit néznek rajta? Mit tudnak tenni?
Levállhat a lepény és akkor elveszíted a babát.
Ilyen problémával szigorú ágynyugalom,ha szükséges akkor vérzéscsillapìtót is szoktak írni + Magnerot 3x2 a görcsökre,vagy befektetnek és magnézium infúzió.
Ha szülésig esetleg nem mozdul el a méhszájról akkor tuti császár.
Én is így voltam, csak nem mellső falon, hanem a hátsón tapadt a méhszájat elérve. Szedtem 3*2 magnerotot és spiropentet, hetente, 2 hetente uh, ágynyugalom és házasélet tilalom.
Bármikor leválhat a lepény, ezért veszélyes. Nálam a 26. héten volt kicsi vérzés, de 2 nap alatt megszűnt, majd a 33. héten ömleni kezdett belőlem. Azonnali császárom volt, levált a lepény.
Tehát kevés esélyem van arra, hogy "nyogodtan" várjam a babámat...
Mer így nehéz nagyon.
Köszönöm a válaszokat!
Szia.
Én 10 hetesen elkezdtem vérezni,a kórházban 3 napig voltam megfigyelésen,de nemtudták megmondani mitől volt.
Csak azon a napon véreztem,de nem keveset.
Aztán 3 hétig volt még barna folyásom.
A folyás miatt még 2x voltam ügyeleten,de csak a második alkalommal jöttek rá mi okozta.
A lepény mellső falon,fedte a méhszájat.
Ez volt a 12. héten.
A 13. héten már csak elérte.
Mivel már nincs barna folyásom,igy a 18. hetin néznek meg legközelebb.
Most vagyok 15+4 napos.
Napi 3x2 magne b6-ot kell szednem.
Eleinte nagyon sokat feküdtem.
Nem szabad nehezet emelni,hajolgatni,magasra nyújtózkodni.
Igazából a hirtelen mozdulatokkal vigyázz a legjobban,ráérősen mozogj csak.
Meleg vízben ne fürödj,inkább tusolj.
Ha érzed hogy feszül a hasad,azonnal pihenj le.
Igazából csak ha vérzel akkor kell folyamatosan feküdni.
Egyébként óvatosan csinálgathatsz dolgokat.
Bár nem értem miért nem fektettek be téged a kórházba?
Hiszen vérzel.
Nekem a barna folyásra azt mondta az orvos hogy még hónapokig ilyesztgethet majd,de ha véreznék menjek a kórházba.
Olyankor veszélyes mert akár lepény leválást is jelezhet.
Szerintem ha megteheted,csak feküdj.
Fürdés,wc.Ennyi legyen a te dolgod,míg el nem múlik a piros vérzés,ha barnázni kezdenél akkor már többet is lehet csinálni.
Nekem azt mondta az orvos legutóbb, hogy 100%- ig biztos benne hogy fel fog menni.
Nálad is minden rendben lesz!
Remélem tudtam segíteni.
Vigyázz magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!