Bökdöséses érzés lehet a baba mozgása?
Figyelt kérdés
Holnap kezdem a 15-ik hetet. Néha néha mintha bökdöséses érzést éreznék, de tömbnyire 'alszik' vagy lustít a baba. Ilyenkor ez jó?2015. nov. 30. 09:32
2/7 anonim válasza:
Lehet. Nekem remegő érzés volt először 15 hetesen. :)
3/7 anonim válasza:
Szerintem igen... :) Én ilyen kis kaparászásokat érzek kb.14-15 hetes koromtól. Most vagyok 18 hetes, konkrét rúgást még nem éreztem, de tudom, mikor kalimpál, mert olyankor feszül azon az oldalon a méhem.
4/7 anonim válasza:
Én szerdán kezdem a 15. hetet, én még nem mondanám 100%, h ő, mmint amit én érzek, de figyelek! :)
2. baba lesz
Neked?
5/7 A kérdező kommentje:
Első baba.
De nem mindig kellemes az a bökdösés, időnként szúró, de nem gyakori jelenség. Gondolom mert még igen korán van hozzá.
2015. dec. 1. 04:58
7/7 anonim válasza:
A szúró érzés szerintem sem a baba, inkább a méhed, a méhszalagok. Szedsz magnéziumot?
Nekem is első baba, 15. héttől kezdtem érezni, először kis izomrángásszerű érzés volt, ami később erősödött, és a 17. héten már kívülről is lehetett látni egy picit.
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!