Nem érzek mozgást, ugye nincs baj?
Bocs, de kezdek agybajt kapni, ha ilyen butasagot olvasok!
Ha venned a faradsagot es utanaolvasnal tufnad, hogy altalaban 20. Hettol erezheto magzatmozgas, de van hogy kesobb es az sem olyan, hogy kirugja a haz oldalat,-es akkor nem kellene buta kislany modjara gykn kerdezni ostobasagokat!
Elso babaval en 18 hetesen ereztem eloszor a mozgast, de utana is volt meg egy ideig, hogy csak estenkent ereztem, amikor lefekudtem. Ha mozgasban voltam, akkor nem tunt fel.
A 2. babat hamarabb ereztem, de szerintem azert, mert akkor mar felismertem a gyenge mozgast is.
Első babám lesz, és úgy tudom kérdezni nem bűn, és nem kerül semmibe se 2-es...
Köszönöm a válaszokat :)
Azon viszont gondolkodom, vagyis még lebegő gondolat mert nemigen tudok vele mit kezdeni; hogy a párom 2m magas és én se vagy ok kicsi, és a védőnéni mondta hogy idővel a baba mérete nagyobb lesz a hetéhez viszonyított átlag méretekhez. Ez késöbb összefüggésben lehet hogy mikor érezhetem a tényleges mozgását? :) 19? 20 hét?
Akit zavar a naív kérdés ne válaszoljon, de tényleg ez az első terhességem és még keveset tudok a dolgokról... Nem vagyok az a 30-as korosztály mint az átlag....
Szia én most léptem a 15.hétbe , tegnap pihenés közben beszélgettem a babommal és megmozdult igaz csak pár másodpercig éreztem aztán azóta nem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!