19+4 hetes terhesen semmi mozgást nem érzek, ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
3nap és 20 hetes leszek,de mèg mindig nem érzek semmit!ugye ez nem jelent bajt?2015. jún. 11. 19:31
1/5 anonim válasza:
Én UM alapján 19+2 vagyok, a 12. UH-n mért értékek alapján 19+0, a tegnapi 18. heti UH alapján csak 18+3, szóval nem tudom pontosan hány hetes vagyok, de nem érzem még a babám mozgását. Ő lesz az első.
Az egyik ismerősöm az ikerterhességét(!) csak a 23. héten kezdte érezni, pedig vékony nő.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor csak türelem....Remélem :))
2015. jún. 11. 23:37
4/5 anonim válasza:
Én az elsőnél bőven betöltöttem a 20 hetet, mire érezni kezdtem. Az nem baj, ha későn érzed, sok dologtól függ (méhlepény helyzete, baba hogy fekszik, stb.). Majd ha elkezded érezni, csuda jókat lehet parázni, ha egy fél napig be van aludva, és nem mocorog ;)
5/5 A kérdező kommentje:
:)))) jajjj,remélem nem fogok :)))
2015. jún. 12. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!