Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Festeni szabad terhesen?

Festeni szabad terhesen?

Figyelt kérdés

Szellőzött helységben gondoltam, ha szükséges, maszkkal.

24 hkm

2015. jún. 8. 22:11
 1/6 sandrachnologic ***** válasza:
28 hetesen festettuk a lányunk szobáját, telen. Nem volt rajtam maszk es szellőztetés sem volt, kint minuszok voltak. Semmi bajunk. Duluxszal festettunk.
2015. jún. 8. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha szellős és nem 24 órán keresztül csinálod akkor nyugodtan.

Én festettem az elsőnél és most a másodiknál is... de nem órákig és ablakot nyitva voltak.

2015. jún. 8. 22:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Most amilyen meleg van, amúgy is nyitva lenne az ablak. :)

Időre próbálok figyelni, de egy lakást kennénk ki ketten amilyen hamar csak lehet. Úgy költöznénk már.

2015. jún. 8. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Bár már terhes nem vagyok, de mi is most festünk és van egy 7,5 hónapos kislányunk. Épp emiatt kerestem olyan festéket, ami nem tartalmaz illékony károsanyagot (VOC).

Ilyen festékkel nyugodtan festhetsz. Ha viszont "hagyományos" festékkel festetek, akkor is festhetsz, de szellőzés mellett és maszk használatával.

2015. jún. 8. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Fessél nyugodtan, semmi baj sem lesz!
2015. jún. 8. 23:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi most fejeztük be a szobafestést hera prémiummal, abszolut nem volt festékszag! És amilyen meleg volt/van, fél óra alatt megszáradt a fal!:))

24 hkm

2015. jún. 9. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!