Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet hajat festeni?...

Terhesen lehet hajat festeni? Ti festettétek? Ha nem miért nem? Ha igen lett valami baj? Nekem védőnő mondta hogy nem lehet 19 hetes kmm

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
Miért ne lehetne?Nagyon sok nő festi a haját terhesen!
2011. júl. 27. 18:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

most talaltam ra az ammoniamentes hajfestekre, a multkor mar azzal festettem, most megint ideje lenne, bevallom, imadtam, hogy a hajfestek nem marja a borom, nem vegyszeres..

de ennek ellenere nem fogom befestetni, legalabb "lelegzik" a hajam, meg kicsit polgarpukkasztok (30 evesen tiszta osz a fejem)

..meg az se utolso szempont h a ferjem nem lesz itthon, nem fog latni, nem lesz kinek a kedveben jarni :(

8 hetes vagyok, szerintem ha festesz, vegyszermentes cuccal tedd

meg ha jo a fodraszod, es veszelyes tenyleg ilyenkor festeni, szerintem kerek perec megmondja, h nem fest

2011. júl. 27. 18:18
 3/13 anonim ***** válasza:
2.válaszoló,mennyiért vetted az ammónia mentes festéket és hol?Van minden színben?
2011. júl. 27. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
én festettem a hajamat terhesen is.annyi hogy hamarabb kopik a festék.legalábbis nekem így volt.de amúgy nyugodtan lehet hajat festeni semmi baj nincs belőle
2011. júl. 27. 18:21
 5/13 anonim ***** válasza:
2. vagyok, DMben volt egy ezresert, epp le volt arazva 1500rol (kb 4 honapja). van minden színben. regebben 900ftos festeket hasznaltam, tudom, van olcsobb is, de ennyit meger a hajam..meg mondom, nekem jo erzes volt, hogy nem "mart" (fodraszom szereti sokaig rajtahagyni)
2011. júl. 27. 18:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Én 2* is befestettem normális festékkel a hajam,azt hiszem 21-22hetesen kb,meg 35 heteen.minden ok a babával nyugodtan fesd be.:)
2011. júl. 27. 19:56
 7/13 anonim ***** válasza:

2 terhesség, 2 hosszú szoptatás és 5-6 hetente szőkített haj (15 éve)

a nagyobbik gyerek 11 éves nem látom, hogy bármi baja lett volna tőle

2011. júl. 27. 20:11
 8/13 anonim ***** válasza:

A doki szerint nem maga a hajfesték káros a bőrön kerseztül, hanem a szaga! Tehát jól szellőző helyen szabad hajat festeni.

Én végig festettem (vagy pl. az ikres tévés Antónia is végig nagyon vörös volt :))

2011. júl. 27. 20:42
 9/13 anonim ***** válasza:
az én orvosom az első 3 hónapban nem ajánlotta
2011. júl. 27. 23:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Az első 12 hétben nem festettem. Megkérdeztem a dokit: első körben nem ajánlotta, de hozzátette, nem ismeri a mai hajfestékeket. A védőnő azt mondta, hogy fessem nyugodtan, de óvatosan. Annyit változtattam, hogy míg korábban magamnak festettem a kicsi fürdőszobánkban, ahol nem annyira jó a szellőzés, most ezt is a fodrászra bíztam, aki professzionális hajfestékkel, extra gyors tempóban, jól szellőző helyen festette. Most 34 hetes vagyok, kb. 2-szer festettük, és még tervezem egyszer szülés előtt, hogy nekem is tetsző fejjel fogadhassuk a kislányunkat, ráadásul utána úgysem lesz nagyon időm fodrászhoz menni. Szóval bátran festess, figyelj oda a minőségre, és az első 12 hetet (a festék esetleges káros gőzei miatt) várd ki inkább lenőtt hajjal!
2011. júl. 28. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!