Terhesen lehet hajat festeni? Ti festettétek? Ha nem miért nem? Ha igen lett valami baj? Nekem védőnő mondta hogy nem lehet 19 hetes kmm
most talaltam ra az ammoniamentes hajfestekre, a multkor mar azzal festettem, most megint ideje lenne, bevallom, imadtam, hogy a hajfestek nem marja a borom, nem vegyszeres..
de ennek ellenere nem fogom befestetni, legalabb "lelegzik" a hajam, meg kicsit polgarpukkasztok (30 evesen tiszta osz a fejem)
..meg az se utolso szempont h a ferjem nem lesz itthon, nem fog latni, nem lesz kinek a kedveben jarni :(
8 hetes vagyok, szerintem ha festesz, vegyszermentes cuccal tedd
meg ha jo a fodraszod, es veszelyes tenyleg ilyenkor festeni, szerintem kerek perec megmondja, h nem fest
2 terhesség, 2 hosszú szoptatás és 5-6 hetente szőkített haj (15 éve)
a nagyobbik gyerek 11 éves nem látom, hogy bármi baja lett volna tőle
A doki szerint nem maga a hajfesték káros a bőrön kerseztül, hanem a szaga! Tehát jól szellőző helyen szabad hajat festeni.
Én végig festettem (vagy pl. az ikres tévés Antónia is végig nagyon vörös volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!