Terhesen lehet hajat festeni? Ti festettétek? Ha nem miért nem? Ha igen lett valami baj? Nekem védőnő mondta hogy nem lehet 19 hetes kmm
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 18:12
11/13 anonim válasza:
Nyugodtan lehet festeni, a lényeg, hogy jól szellőző helyen, tehát lehetőleg ne egy olyan fürdőszobában, aminek nincs ablaka. Én szombaton a konyhában festettem be nyitott ablakoknál :D
12/13 anonim válasza:
Szia!
Én épp vasárnap festettem be itthon, schwarzkopf ammóniamentes hab állagú festékkel. Már muszáj volt, mert nagyon látszottak az ősz hajszálak. Dm-ben vettem 1200-1300Ft körül van. Csak ajánlani tudom.
13/13 anonim válasza:
Nem szabad, mert meglátszik a baba haján. Tudom, mert egyik gyerekem vörös, a másik szőke, mi meg a párommal fekete hajúak vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!