Milyen hajfestékkel lehet hajat festeni terhesen?
Ammóniamentessel.Jól szellőző helységben nyugodtan festheted.
Én a 9 hónap alatt,3 havonta festettem be,feketére.
Nem volt gond!
Szia! Olyan festékkel festheted ami ammónia mentes és ez általában rá is van írva a festék dobozára! Én is ilyennel festettem. Pl.: Loreal Casting
11 hkm Sok szerencsét!
fodrászként én inkább a színezést mondanám (ha csak nem extrémebb a színed...) abszolút nem festettél terhesen?
Félre értések elkerülése végett, nem "árt" nem azért kell kerülni... Ez nem bizonyított tény (de nem is cáfolt) azért kerülendő a festés ami velem is megesett... Befestettem (8 hetes voltam már, nem tudtam róla) És hatalmas tenyérnyi nedvedző foltjaim lettek... olyan allergiás reakcióm volt, hogy az gyönyörű... Vénásan nyomták a kalcium injeciót! Festés elötti nap fül mögé vagy tarkóra könyök hajlatba bárhova tégy egy pár mili festéket oxigentával kikeverve várd meg a hatóidő leteltét és mosd le rendesen. Ha másnapra nem pirosodsz ki fesd be nyugodtan! Várandósan kicsit óvatosabbnak kell lenni... :)
Teljesen jó amiket írtak!
Van a loreal casting, van na-yo (ez ipari, és ehhez a saját oxigentáját kell megvenni ha emellett döntesz! Hogy az is mindentől mentes legyen!), palette-t használtam 1-2 alkalommal, de nekem saját hajon sose tetszett! Még talán a garnier ha van ammónia mentes krémjük!
De a loreál az jó ha az érhető el nálatok! Az nagyon magas minőség és színvonal!
Amilyennel akarod, a lényeg,hogy jól szellőző helyiségben!
Egy fodrász anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!