Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen elmehetek...

8 hetes terhesen elmehetek élményfürdőbe?

Figyelt kérdés
Orvos még nem látott,de a családdal jó lenne ebben a kánikulában egyet fürdőzni. Egy ausztriai elég tiszta helyre mennénk,rengeteg féle medence van.

2015. jún. 11. 10:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Esetleg mire figyeljek oda?
2015. jún. 11. 10:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Csak a természetes vizek ajánlottak, ilyenkor magas a fertőzésveszély. A meleg vizes fürdők kifejezetten tilosak , alhasi vérbőséget okoznak. Mire figyelj? Ne menj a pocakoddal napra. És előtte menj el orvoshoz!
2015. jún. 11. 10:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Persze,de most is szoktam kádfürdőzni, és meleg vízben,sőt napozni is szoktam. A kislányommal is ugyanezeket megtettem,és minden rendben volt. Persze nem célom,hogy a legforróbb medencékben ücsörögjek,inkább hidegebb,langyosabb vízben gondoltam,de ha nem szabad,akkor csak lábat lógatok,mivel még nem látott orvos,gondolom a méhszáj nyitottságától is függ
2015. jún. 11. 10:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Kislányommal a Balatonba nem mertem, csak egy matracon tologatott a párom:)
2015. jún. 11. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Te tudod. Kérdeztél, válaszoltam. A kádfürdő sem javasolt és a napozás sem. Hogy csináltad és nem lett baj, nem érdem, hanem mázli. Talán most is az lesz. Vagy nem. Meglátod.
2015. jún. 11. 10:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem szándékosan ültem be kádfürdőzni a kislányommal. Nem gondoltam bele,ennyi. A napozás is a csak annyi,hogy játszótéren voltunk nem közvetlen a hasamat napoztattam. De nem is magyarázkodok,hiszen a kérdésem nem is erre irányult,hanem,hogy az élményfürdők medencéi közül lehet e valamelyikében tartózkodnom egy nagyon tiszta fürdőben?
2015. jún. 11. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Kész...

hogy lehet ennyi hülye ember a földön.. ha meg elvetélsz, akkor majd nézel..

2015. jún. 11. 10:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Emelgetni is szoktam a másik gyerekemet..nem hülye vagyok,hanem édesanya,nem tudom hány gyermeked van, de ha még csak egy,akkor valószínűleg másképp gondolkodsz erről,és a széltől is tudod magad óvni...egy másik 2,5 éves mellett már nem könnyű..ellentétben veled én nem azét járok fórumozni,hogy másokat lehülyézzek, te sem vagy ám jobb anya,azok alapján ahogy nyilatkozol,csak azthiszed,mert hogy te jobban figyelsz magadra..nem ezen múlik...
2015. jún. 11. 11:10
 9/13 A kérdező kommentje:
Kislányom nagyon szeretne már pancsizni, nekemez is fontos,és ha nekem nem lehet majd én nézem őket amedene széléről..
2015. jún. 11. 11:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Én medencésbe bele nem mennék, pedig nagy strandolós vagyok. Hiába Ausztria, ott is belepisilnek a gyerekek, bárkinek lehet gombája, amire ilyenkor fokozottan fogékony vagy. Nem véletlenül ajánlják csak a tengert, esetleg nagyobb természetes tavakat.
2015. jún. 11. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!