Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is érezte korán? 15 hetes...

Más is érezte korán? 15 hetes vagyok és valamikor érzek ilyen kis bugyborékoló mozgást. Biztos nem bél mert azt ismerem.

Figyelt kérdés
Volt így más is már?
2014. jún. 2. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Már ma láttam egy hasonló kérdést! :)

Én is éreztem! Főleg mikor kissé felhúzott lábbal ültem! :)

2014. jún. 2. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
De jó neked! Igen, néha ilyen korán is lehet érezni. Első babád? Én 14+3 vagyok, és úgy szeretném, ha már érezném legalább a bubikat. Viszont apukája már meg tudja különböztetni a gyomorhangokat a bababuboréktól, ha a fülét a hasamra tapasztja.
2014. jún. 2. 20:33
 3/9 A kérdező kommentje:
biztos te is hamarosan érezni fogod:) ne csüggedj..én nem figyeltem a testhelyzetet, csak most nyaralunk és elég sokat autóztunk tegnap is, ma is pár órát . elég vicces érzés, de jó:)
2014. jún. 2. 20:45
 4/9 A kérdező kommentje:
jajj bocsi igen első :)
2014. jún. 2. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 14 hetesen mozdul meg először. De nem bugyborékolàs volt..hanem apró bökdösès volt egész a hasam aljàn...
2014. jún. 2. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is bugyborékolással kezdődött de később, a 17.18. hét környékén.
2014. jún. 2. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 16. héten úgy mutatta meg magát először, hogy elkezdett feszíteni, majd kidudorodott a hasam:) Utána kezdtem érezni a mozgásait.
2014. jún. 3. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:

12. héten éreztem én is ilyesmit, akárhol írom mindenki elmebetegnek meg nagyzolósnak néz, pedig nekem ez aztán tényleg nem verseny. Még a genetikai ultrahangon is megemlítettem a dokinak, azt mondta, simán előfordulhat ilyen vékony hasfallal, meg ha a lepény is úgy tapad. És nekem sem volt azóta sem ahhoz hasonló bélmozgásom :)

Én egy darabig csak ülve éreztem, bugyivonal alatt.

2014. jún. 3. 12:48
 9/9 A kérdező kommentje:
de jó:) igen én is ülve érzem inkább, s ezeket a csipkelődéseket is szoktam.mintha szúrkálna.
2014. jún. 3. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!