Más is érezte korán? 15 hetes vagyok és valamikor érzek ilyen kis bugyborékoló mozgást. Biztos nem bél mert azt ismerem.
Figyelt kérdés
Volt így más is már?2014. jún. 2. 20:29
1/9 anonim válasza:
Már ma láttam egy hasonló kérdést! :)
Én is éreztem! Főleg mikor kissé felhúzott lábbal ültem! :)
2/9 anonim válasza:
De jó neked! Igen, néha ilyen korán is lehet érezni. Első babád? Én 14+3 vagyok, és úgy szeretném, ha már érezném legalább a bubikat. Viszont apukája már meg tudja különböztetni a gyomorhangokat a bababuboréktól, ha a fülét a hasamra tapasztja.
3/9 A kérdező kommentje:
biztos te is hamarosan érezni fogod:) ne csüggedj..én nem figyeltem a testhelyzetet, csak most nyaralunk és elég sokat autóztunk tegnap is, ma is pár órát . elég vicces érzés, de jó:)
2014. jún. 2. 20:45
4/9 A kérdező kommentje:
jajj bocsi igen első :)
2014. jún. 2. 20:45
5/9 anonim válasza:
Szia! Nekem 14 hetesen mozdul meg először. De nem bugyborékolàs volt..hanem apró bökdösès volt egész a hasam aljàn...
6/9 anonim válasza:
Nekem is bugyborékolással kezdődött de később, a 17.18. hét környékén.
7/9 anonim válasza:
Nekem a 16. héten úgy mutatta meg magát először, hogy elkezdett feszíteni, majd kidudorodott a hasam:) Utána kezdtem érezni a mozgásait.
8/9 anonim válasza:
12. héten éreztem én is ilyesmit, akárhol írom mindenki elmebetegnek meg nagyzolósnak néz, pedig nekem ez aztán tényleg nem verseny. Még a genetikai ultrahangon is megemlítettem a dokinak, azt mondta, simán előfordulhat ilyen vékony hasfallal, meg ha a lepény is úgy tapad. És nekem sem volt azóta sem ahhoz hasonló bélmozgásom :)
Én egy darabig csak ülve éreztem, bugyivonal alatt.
9/9 A kérdező kommentje:
de jó:) igen én is ülve érzem inkább, s ezeket a csipkelődéseket is szoktam.mintha szúrkálna.
2014. jún. 3. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!