2. babánál mikor éreztétek először a mozgást?
Figyelt kérdés
Mikortól éreztétek minden nap?2014. márc. 29. 20:47
1/10 Gyönyörűséges válasza:
16 hetesen
Az elso babamat 19 hetesen.
2/10 anonim válasza:
Ugyanugy 19 hetesen, mint az elsot. Mellsofalon tapadt a lepeny valoszinuleg ezert nem korabban.
3/10 anonim válasza:
18 hetesen (az elsőt 19), mindkettő mellső fali lepény.
4/10 anonim válasza:
első 18 hetesen, másodikat 17 hetesen
5/10 anonim válasza:
15 hetesen,17-18 hetesen már minden nap.
6/10 anonim válasza:
Elsőt 16, másodikat 14-15 hetesen. Sokkal intenzívebben érzem a tesót. Most vagyok vele terhes. :)
7/10 Nettuka89 válasza:
A második babánál a 15 héten éreztem először és 17 hetesen kezdtem el úgy igazán minden nap érezni
8/10 anonim válasza:
13 hetesen éreztem először, 16. hét után már minden nap!
9/10 anonim válasza:
13hetesen eloszor, 16-dik hettol szinte minden nap, 18-dik hettol kivulrol is tapinthato volt, ferjem orult is nagyon neki, mivel az elsot 21-dik hetben ereztem eloszor, o pedig csak 24-dik het utan. Elsonel elsofali,most hatsofali a mehlepeny, gondolom ezert is erzem sokkal intenzivebben es korabban
10/10 A kérdező kommentje:
Én 16+4 hetes vagyok, hátsó fali lepénnyen, de sajnos még nem érzem, pedig a nagyobbikat mellső falival kb ilyenkoe kezdtem érezni. Kicsit szomorú vagyok miata.
2014. ápr. 2. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!