Nektek volt olyan, hogy nem sikerült teherbe esni, aztán változtattatok valamin az életetekben (pl táplálkozás, mozgás) és aztán ennek hatására sikerült?
2 vetelesem volt, aztan sok ev hiabavalo probalkozas utan bele vagtunk a lombika. A sok kivizsgalas kideritette, hogy semmi bajunk( gondoltam es tudtam)!Total megnyugodtam, hogy igy vagy ugy de lesz gyerekem!:)
Aztan az elso beultetes nem sikerult, puff neki! Ugy voltam vele, higy nem baj majd a masodik vagy 3. sikerul, de meg van 4 lehetosegem!;)
Na 3 honap pihi kovetkezett az uj beultetes elott, de amikor eljott az ido, hogy megjojjon es menjunk NEM JOTT MEG! Pozi lett a teszt... Azota mar megszuletett az en kis csoda babam akire sok sok evet vartam!
Egyszoval soha sem szabad feladni es gorcsosen akarni, mert ugyis jon ha jonni akar!;))))
Jah egy valami! Elkezdtem szedni igazi mehpempot az elso lombik elott amit eleg sokaig szedtem, az egesz terhesseg alatt beteg se voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!