Vannak itt kismamák, akik a nagyváradi szülészeten szültek vagy a pelikanba?
hová érdemes menni?
melyik orvoshoz?
érdemes a pelikanba annyi pénzt kiadni, vagy a felújított szülészeten is meglehet bízni az orvosokban?
Szia, én még nem szültem, jövőre fogok.
A szülészeten fogok szülni, szerintem nem érdemes annyit adni, a Pelican sem sokkal jobb. Főleg, ha császárra kerül a sor, a Pelicanban kb 1000 euró. Ha a szülészeten szülsz elég ha 100-200 eurót adsz az orvosnak. Persze, mindenki eldönti, hogy megéri vagy nem, nekem nem ér meg a Pelican annyit, a szülészet is szépen fel van újjítva, 2 ágyas szobák, Tv, légkondi, stb. Ha van fogadott orvosod akkor semmivel sem rosszabb, szerintem. De lehet többet tud mondani olyan, aki szült már. Amúgy én Sámuelhez járok, meg vagyok elégedve.
Köszönöm a választ! :)
Sok véleményt olvastam a szülészetről és a nagytöbbség azzal a véleménnyel van, hogy hiába újították fel a korházat, a személyzet ugyan olyan bunkón viselkedik.
Az aszisztensek csak akkor segítenek bármiben is ha pumplálod a zsebüket pénzel.
Ha nem adsz neki, akkor még a véres lepedőt sem cserélik ki, nem hogy még a szoptatásnál vagy egyéb felmerülő problémáknál segítsenek....sajnos..
én most vagyok 5 hetes terhes, te mennyinél tartasz?
Én mostanában nem hallottam ilyen véleményt, akivel beszéltem mind azt mondták, hogy rendes volt mindenki, nem is adtak senkinek plussz pénzt, csak az orvosnak... De én úgy vagyok vele, hogy lesz, ami lesz, azt a pár napot kibírom, ha bunkók is, emiatt nem fogok 700-1000 eurót elvenni a gyerekemtől és egy magánkorháznak adni, mikor jogom van az ingyenes ellátáshoz. Persze, ha megteheted menj a Pelicanba, vagy az Euclidbe. Viszont, azt jobb ha tudod, hogy ha bármi komolyan komplikáció felmerül akkor átszállítanak a szülészetre, mert ott jobb felszerelés van, jobban fel vannak készülve az ilyen esetekre. És arra sem árt gondolni, hogy mi van, ha szülés előtt be kell feküdnöd bármi miatt (nyíló méhszáj, öregedő placenta, vizesedés, magas vérnyomás, toxémia-gyanú, bármi), vagy szülés után többet bent kell maradnod, azért 2-3 hetet megfizetni magánkorházban nem semmi. Minden jót! :)
Én 24 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!