Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen esetben mi a célszerű?...

Ilyen esetben mi a célszerű? Esetleg volt valaki hasonló helyzetben? (alacsony vérnyomás)

Figyelt kérdés

7 hetes vagyok.

Évek óta energiaital-függő (ez napi 2-

2016. jan. 7. 09:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a választ.

Hazafelé megoldható a gyaloglás egy darabon, akkor marad ez, meg a kevés kávé sok tejjel, az úgy elviselhető.

(A szerencsém viszont, hogy az évekig tartó függőség ellenére nincs olyan brutál hiányom az energiaitalra, úgyhogy ha ebben semmi haszna, számomra hanyagolható.)

2016. jan. 7. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy jó erős tea kisegít a mélypontból, ha valóban leesik a vérnyomásod. Azt is csak módjával, mert (habár ezt biztosan elmondták neked) akármit eszel, vagy iszol, annak a végállomása a baba. Sokan azért élték túl az öngyilkos szándékú mérgezést, mert a baba elszívta előlük a mérget. Ugyanezt használták ki a középkorban a magzatelhajtáshoz. Tehát ha nem akarsz egy hiperaktív gyereket, jól teszed, ha sürgősen leállsz az energiaitallal.
2016. jan. 8. 16:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha olvastad a válaszaimat is, írtam, hogy már leálltam. Ittam pár dobozzal, mióta tudom a babát, de a kérdésben levő ájulásos dolognál ittam az utolsót, és nem tervezek többet.
2016. jan. 9. 09:29
 14/14 anonim válasza:

Korábban, a terhesség előtt is okozott problémákat az alacsony vérnyomás, vagy tudtál róla, de aránylag jól "elvoltál" vele?

Engem a terhesség még nem érint, de már most parázok tőle. Alapból is épp elég gondot okoz az alacsony vérnyomásom, mi lesz velem a terhesség hónapjaiban? :(

Bár azt is hallottam már, hogy valakinek jót tett, épp a terhesség hatására múltak el, szűntek meg a korábbi problémái.

18/L

2016. jan. 9. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!