Ilyen esetben mi a célszerű? Esetleg volt valaki hasonló helyzetben? (alacsony vérnyomás)
7 hetes vagyok.
Évek óta energiaital-függő (ez napi 2-
Köszönöm neked is a választ.
Hazafelé megoldható a gyaloglás egy darabon, akkor marad ez, meg a kevés kávé sok tejjel, az úgy elviselhető.
(A szerencsém viszont, hogy az évekig tartó függőség ellenére nincs olyan brutál hiányom az energiaitalra, úgyhogy ha ebben semmi haszna, számomra hanyagolható.)
Korábban, a terhesség előtt is okozott problémákat az alacsony vérnyomás, vagy tudtál róla, de aránylag jól "elvoltál" vele?
Engem a terhesség még nem érint, de már most parázok tőle. Alapból is épp elég gondot okoz az alacsony vérnyomásom, mi lesz velem a terhesség hónapjaiban? :(
Bár azt is hallottam már, hogy valakinek jót tett, épp a terhesség hatására múltak el, szűntek meg a korábbi problémái.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!