Mi történik ha elkaptam a toxoplasmát a 27. Héten? Megvakulhat a babám?
27 hetes kismama vagyok és megnyugtatásra lenne szükségem.
Van egy benti cicánk. A terhességem elején szűrtek toxoplasmára,kiderült,hogy soha nem estem át rajta,holott egész gyerekkoromat cicákkal töltöttem.
2 védőnővel is beszéltem,aki egyöntetűen azon a véleményen voltak,hogy nehogy megválljak a cicámtól.
Odafigyeltünk arra,hogy párom takarítja az almot, nem kap nyers húst,csak whiskast eszik, nem vittem sétálni se többet ( egyszer lementünk 10 petcre a ház elé),én is megmosom azöldséget, gyümölcsöt.
Az orvosom azt mondta,túl sok a magzatvízem, és toxora gyanakszik...
Szerintetek mennyi erre a reális esély?
Ha az vagyok fogyatékos lesz a kisbabám?
Mitől lehet még sok a magzatvíz?
amúgy ha kiderült, hogy elkaptad, kapsz egy antibiotikumot és kész:) nyilván túlvagy 2 genetikai vizsgálaton, látszott volna a magzaton, ha baja van a fejlődéssel. most majd 3-4 hét múlva lesz a 3. vizsgálat, ahhoz is megy a szurkolás:)
(az állatorvosos cicás vagyok)
Basszus... Én két pofára eszem a gyümölcsöket :D Nem szabad? Nem tudtam. Köszi 5-ös!
Kérdező,írd makd meg hogy mi lett az eredmény! (1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!