Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik ha elkaptam a...

Anneee25 kérdése:

Mi történik ha elkaptam a toxoplasmát a 27. Héten? Megvakulhat a babám?

Figyelt kérdés

27 hetes kismama vagyok és megnyugtatásra lenne szükségem.

Van egy benti cicánk. A terhességem elején szűrtek toxoplasmára,kiderült,hogy soha nem estem át rajta,holott egész gyerekkoromat cicákkal töltöttem.

2 védőnővel is beszéltem,aki egyöntetűen azon a véleményen voltak,hogy nehogy megválljak a cicámtól.

Odafigyeltünk arra,hogy párom takarítja az almot, nem kap nyers húst,csak whiskast eszik, nem vittem sétálni se többet ( egyszer lementünk 10 petcre a ház elé),én is megmosom azöldséget, gyümölcsöt.

Az orvosom azt mondta,túl sok a magzatvízem, és toxora gyanakszik...

Szerintetek mennyi erre a reális esély?

Ha az vagyok fogyatékos lesz a kisbabám?

Mitől lehet még sok a magzatvíz?

2016. jan. 4. 14:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A többieknek pedig köszönöm a hasznos tanácsokat, megnyugtatást!:)
2016. jan. 4. 17:18
 12/18 anonim ***** válasza:

amúgy ha kiderült, hogy elkaptad, kapsz egy antibiotikumot és kész:) nyilván túlvagy 2 genetikai vizsgálaton, látszott volna a magzaton, ha baja van a fejlődéssel. most majd 3-4 hét múlva lesz a 3. vizsgálat, ahhoz is megy a szurkolás:)

(az állatorvosos cicás vagyok)

2016. jan. 4. 17:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Basszus... Én két pofára eszem a gyümölcsöket :D Nem szabad? Nem tudtam. Köszi 5-ös!

Kérdező,írd makd meg hogy mi lett az eredmény! (1-es voltam)

2016. jan. 4. 17:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdező.Az videó csupa igazságot írt,nem viccnek szántam.De ha te így fogod fel.
2016. jan. 4. 17:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Èn is nevettem a videon,nagyon viccesen és ÉRTHETŐEN vezette le. :)
2016. jan. 4. 19:39
 16/18 anonim ***** válasza:
13: amíg rendben a cukrod és a magzatvized, addig csak a súlyodra van hatással a gyümölcs:) vagy arra sem, az is csak szerencse kérdése.
2016. jan. 4. 21:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó,a súlyomra sajnos minden hatással van :D Köszönöm szépen a felvilágosítást,azért oda fogok figyelni,hogy ne vigyem túlzásba. :)
2016. jan. 5. 00:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Milyen lett az eredményed, kedves kérdező? Én most várom, hogy meglegyen. Szintén több a magzatvizem, 22 hetes vagyok.
2016. márc. 16. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!