Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A toxoplasmát alapból megnézik...

A toxoplasmát alapból megnézik vagy kérni kell?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%

szia

Alapból. Én 8 hetesen kaptam az első labor vizsgálatot, ott nézik.

2009. jan. 8. 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Így van, ezt mindenkinél vizsgálják.
2009. jan. 8. 19:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem nézték, kérnem kellett! Pedig mondtam,h. macskám van.

A cukorterheléses viszgálattal együtt tudtam csak megcsináltatni (az már a 26.héten volt).

2009. jan. 8. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tartozik a rutin vizsgálatok közé, tehát külön kérni kell!

2009. jan. 8. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
nem nezik meg alapbol,de viszont azt megkerdezik van e hazi allatod1 ha van akkor megnezik!
2009. jan. 8. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem már másodszor nézték pont ma voltam vérvételen és csak a vérképet nézték meg a toxoplazmát!

Boldog babavárást!

2009. jan. 8. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézték volna nekem, ha nem kérem, megkerülve a nődokimat. Utána, hogy levetettem morgott egy sort, hogy máskor ne akciózzak külön, mert így neki a laborosoknak külön kellett írnia egy beutaló szerűt. Aztán két hét múlva meglett az eredményem éskiderült, hogy negatív vagyok, tehát nem is estem még át a fertőzésen és nincs is ellenállóképességem. (István kórházba járok)
2009. jan. 8. 19:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat majd rákérdezek a dokitól, eddig (14 hetes vagyok) ő még nem említette. Szeretném megnézetni mert mindig volt házi cicánk és nyolc éve van egy sziámi cicusunk bár a szüleimmel él és bent van a lakásban de én is dögönyöztem egy csomót.
2009. jan. 8. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem dettó ua. volt mint az előttem válaszolónak. Még az eredményem is ua. lett pedig mindig volt és van macskám kint is bent is és mondtam is az orvosnak. Nem tudom miért nem kell így ellenkezniük.

Szóval csak kérd és csak erőszakosan!

Egyébként én már sokra nem mentem vele mert azt mondta,h. ezzel már nem foglalkozunk (akkor már 30 hetes voltam).

2009. jan. 8. 19:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Azt akartam mondani,h. "nem értem miért kell így ellenkezniük?"

Bocs

2009. jan. 8. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!