Mit csinálnak pontosan amikor a magzatvizet megnézik, fáj?
Nekem nem fájt. Az első pár kicsit kellemetlen volt, aztán már rutinból mentem. 12x csinálták.
Felvezetnek egy vékony csövet és bevilágítanak, így nézik meg, hogy tiszta-e a magzatvíz.
Attól függ, nyitva van-e már egy kicsit a méhszájad, vagy nincs.
Mindkét babámat túlhordtam, és mindkettőnél nyitva volt már 1 ujjnyira szerencsére, amikor vizsgálták, így egyáltalán nem fájt.
De akinek nem volt nyitva, az azt mondta, nagyon rossz volt!
18:17-es! Saját tapasztalatom nincs, emrt mindkétszer nyitva voltam már kicsit, de azok, akikkel beszéltem, és zárva voltak, mind azt mondták, hogy fájt nekik. Hogy ez most konkrét fájdalmat jelent-e, vagy csak nagyon kellemetlen volt, azt nem tudom.
Bár tesóm az első babánál azt mondta, hogy 3x amnioszkópiázták, és a harmadik után egész éjszaka szuggerálta a babát, hogy most már bújjon ki, mert még egy ilyen vizsgálatot nem bír ki!! És másnap megszületett a baba :-))
Egyszóval nem tudok válaszolni akérdésedre, lehet, azon is sok múlik, hogy ki végzi és hogy végzi ezt a vizsgálatot, mennyire tapintatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!