Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnak pontosan amikor...

Mit csinálnak pontosan amikor a magzatvizet megnézik, fáj?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt. Az első pár kicsit kellemetlen volt, aztán már rutinból mentem. 12x csinálták.

Felvezetnek egy vékony csövet és bevilágítanak, így nézik meg, hogy tiszta-e a magzatvíz.

2010. aug. 28. 15:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mit csinálnak pontosan, úgy vagyok vele amit nem tudok az nem fáj:) Viszont tényleg nem fájt!
2010. aug. 28. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fáj.Mikor tudtam hogy megyek magzatvíz vizsgálatra(hogy tiszta-e a magzatvíz mert már 42 hetes voltam)mindenki mondta hogy készüljek fel a legrosszabbra,hogy hú ez mennyire fáj.Én meg vártam azt a nagy fájdalmat és mondták kész!Én meg csak néztem,hogy ennyi volt.
2010. aug. 28. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, nyitva van-e már egy kicsit a méhszájad, vagy nincs.

Mindkét babámat túlhordtam, és mindkettőnél nyitva volt már 1 ujjnyira szerencsére, amikor vizsgálták, így egyáltalán nem fájt.

De akinek nem volt nyitva, az azt mondta, nagyon rossz volt!

2010. aug. 28. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
énis nagyon féltem, de nyugi, gondolj közben arra hogy nem sokára a pici kezedbe lesz, és egyből nem fáj:)
2010. aug. 29. 00:51
 6/7 anonim ***** válasza:
a 23:17-estől kérdem,de az hogy van hogy én nem voltam nyitva akkor se fájt(csak picit kellemetlen)és mikor csak picit voltam nyitva,épp hogy be tudott "kukucskálni" a magzat vízhez akkor se fájt.itt most csak arra célzom hogy lehet kivétel és nem fricskázok senkit!!
2010. aug. 29. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:

18:17-es! Saját tapasztalatom nincs, emrt mindkétszer nyitva voltam már kicsit, de azok, akikkel beszéltem, és zárva voltak, mind azt mondták, hogy fájt nekik. Hogy ez most konkrét fájdalmat jelent-e, vagy csak nagyon kellemetlen volt, azt nem tudom.

Bár tesóm az első babánál azt mondta, hogy 3x amnioszkópiázták, és a harmadik után egész éjszaka szuggerálta a babát, hogy most már bújjon ki, mert még egy ilyen vizsgálatot nem bír ki!! És másnap megszületett a baba :-))

Egyszóval nem tudok válaszolni akérdésedre, lehet, azon is sok múlik, hogy ki végzi és hogy végzi ezt a vizsgálatot, mennyire tapintatosan.

2010. aug. 29. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!