Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jövőhéten mennem kell genetika...

Jövőhéten mennem kell genetikai tanácsadásra, mert az AFP eredményem 0.6 lett. Csinálnak genetikai ultrahangot is, vagy rögtön hasbaszúrnak, és magzatvizet vesznek?

Figyelt kérdés
Voltam 4D-n, ott mindent rendben találtak. A koránál még egy héttel fejlettebb is. 18 hetes
2008. szept. 4. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Az AFP sokszor nem a megfelelo eredmenyt mutatja.. Ne aggodj!
2008. szept. 4. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia !

Nem vesznek magzatvizet csak ha engeded. De először mindenképpen UH lesz. Utána kérdezgetnek mindenfélét hogy volt-e valki a családban stb.stb. Nekem volt integrált tesztem igaz semmi okom nem volt rá de a nyugalmam miatt megcsináltattam, ami 2 vérvételből áll és 86%-osan kiszür rengeteg szindrómát amiből szinte mi csak 4-5-öt ismerünk. Remélhetőleg semmi baj nem lesz ezek az AFP eredmének bagyon sokszor tévesek.

32 hetes kismama

2008. szept. 4. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 0,52 volt az AFPm.A doki nem foglalkozott vele,mert az összes többi UH eredményem jó volt.Sok országban már nem is csinálják a tesztet,mert ha nem időben veszik le a mintát,akkor egy fabatkát sem ér.Teljesen egészséges kislányt szültem,csak egy héttel el voltunk számolva.

2008. szept. 5. 08:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Végeztessétek el a 4-es tesztet. 20 Ft, de megéri.

Nekem egy ismerősönek negatív lett a kombinált tesztje, az AFP-je viszont 0,5 lett. Az Istenhegyire elmentek, megcsináltatták a 4-es tesztet, megnézték UH-n és kiderült, minden OK a kicsivel.

Az AFP sokszor hibás eredményt ad. Ha csak pár nappal később vagy korábban vették le a vért, már azt mutatja, hogy beteg a kicsi.

2008. szept. 5. 08:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Azt esetleg megtudná nekem valaki mondani, hogy azt a 4-es tesztet Debrecenben hol tudják megcsinálni?
2008. szept. 5. 10:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez a sokszor emlegetett 4-es teszt ugyan az mint az integrált teszt, tehát vért vesznek?
2008. szept. 5. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen ez egy és ugyanaz, 4 markeresnek is hívják ha még nem lenne elég a nevekből:-)) Nekem a genetikai központban azt mondták hogy nem csak 4 dolgot vizsgálnak hanem sokkal többet de csak négyet írnak a leletre, a többit csak akkor ha eltérés van.
2008. szept. 5. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!