Jövőhéten mennem kell genetikai tanácsadásra, mert az AFP eredményem 0.6 lett. Csinálnak genetikai ultrahangot is, vagy rögtön hasbaszúrnak, és magzatvizet vesznek?
Szia !
Nem vesznek magzatvizet csak ha engeded. De először mindenképpen UH lesz. Utána kérdezgetnek mindenfélét hogy volt-e valki a családban stb.stb. Nekem volt integrált tesztem igaz semmi okom nem volt rá de a nyugalmam miatt megcsináltattam, ami 2 vérvételből áll és 86%-osan kiszür rengeteg szindrómát amiből szinte mi csak 4-5-öt ismerünk. Remélhetőleg semmi baj nem lesz ezek az AFP eredmének bagyon sokszor tévesek.
32 hetes kismama
Szia!
Nekem 0,52 volt az AFPm.A doki nem foglalkozott vele,mert az összes többi UH eredményem jó volt.Sok országban már nem is csinálják a tesztet,mert ha nem időben veszik le a mintát,akkor egy fabatkát sem ér.Teljesen egészséges kislányt szültem,csak egy héttel el voltunk számolva.
Végeztessétek el a 4-es tesztet. 20 Ft, de megéri.
Nekem egy ismerősönek negatív lett a kombinált tesztje, az AFP-je viszont 0,5 lett. Az Istenhegyire elmentek, megcsináltatták a 4-es tesztet, megnézték UH-n és kiderült, minden OK a kicsivel.
Az AFP sokszor hibás eredményt ad. Ha csak pár nappal később vagy korábban vették le a vért, már azt mutatja, hogy beteg a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!