34 hetes koromig, akkor egy szenvedés volt fel is kelni meg ott ülni is a nagy melegben így én addig. Ülőmunka, igazából fizikai munkám miatt könnyített munka, csak válogattam termékeket.
2016. jan. 3. 16:07
15/21 anonim válasza:
34. hétig. Összességében volt sok már ingázni (ráadásul egy másik kolléga céges kocsijával jártunk és hozzá kellett igazodni), illetve egész nap ülni a számítógép előtt. Ha helyben lett volna a munkahelyem, valószínűleg még maradtam volna pár hetet.
2016. jan. 3. 16:14
16/21 anonim válasza:
36. hétig dolgoztam mindkettővel.
Úgy gondoltam, hogy ha minden rendben van, miért menjek táppénzre. Annyira kevés az a pénz...
Ha bármi baj felmerült volna, akkor én is gondolkodás nélkül az otthonlétet választottam volna, de szerencsére nem volt rá szükség. (ált. iskolában tanítottam)
2016. jan. 3. 16:42
17/21 anonim válasza:
végig akartam, de most már itthoni munkavégzésen vagyok januártól (30. hét), az irodámat odaadták másoknak, mert kellett a hely. én meg így teljes fizetést is kapok, meg be se kell járnom a kényelmetlen székeken ücsörögni:)
30hkm
2016. jan. 3. 17:31
18/21 holysmoke válasza:
Első gyerekkel 13 héten a munkahelyem bevéreztem (szobalány) méhlepény leválás onnantól otthon ültem.Úgy terveztem olyan 30. hétig dolgozom.A másodikkal 16. héten már nem dolgoztam mert rossz helyen volt a lepény és nem engedték.
2016. jan. 3. 17:40
19/21 anonim válasza:
Én 7 hétig dolgoztam. Sokat kellett buszoznom a munkahelyemre,nem bírtam. Amúgy nem sokkal volt kevesebb a tp. mint a fizetésem
2016. jan. 3. 18:22
20/21 anonim válasza:
28. hetig elso gyerekkel es 29. hetig a masodikkal.
Fizikai munka volt 6-8 fokos hutohazban, emelnem mar nem kellett a terhesseg miatt, de allni egesz nap igen, ugyhogy en nem akartam tovabb maradni.
Mondjuk en mar nem vettem ki szabadsagot direkt emiatt akkortol, hogy tervezni kezdtuk a gyerkeket, csusztatni is lehetett egyik evrol a masikra, igy 6 hetig mindketszer a szabadsagomat toltottem teljes fizetessel, igy jo volt.
Ha nem kellett volna allni es nem lett volna olyan hideg, akkor maradtam volna meg szivesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!