Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok de párkapcsolati...

Terhes vagyok de párkapcsolati gondok vannak mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál és megálípította hogy 7 hetes terhes vagyok! De a párommal gondok vannak 2 hete folyamatosan hazugságon kapom én és a barátai is! Nem tudom mit tegyek! szeretném megtartani a picit de a kapcsolatunk nincs olyan helyzetben hogy egy babát elbírjon
2010. márc. 25. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Megértem a helyzeted de szerintem a baba nem tehet róla hogy ti nem vagytok éppen jóban!
2010. márc. 25. 16:06
 2/9 A kérdező kommentje:
de még azt sem tudom hogy mondjam meg páromnak hogy apuka lesz
2010. márc. 25. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki, hátha megváltoztatja. Én mondjuk gyerekpárti vagyok és tudom, hogy nem tudnám túltenni magam azon, ha nem tartanám meg, úgyhogy ígyis-úgyis megtartanám. De ez nem én vagyok.
2010. márc. 25. 16:25
 4/9 A kérdező kommentje:
nekem is amita látam ultrahangon mégjobban megerősödött az hogy nekem kell ez a gyermek! hiába hülye az apja akkor is az én rég várt csöpségem! Sajnos az apát az sem változtatná meg szerintem mert a saját szüleire sem halgat sőt nekik is hazudik!
2010. márc. 25. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Valahogy próbáld meg vele helyrehozni a dolgokat, és utána mondd el! Ne sokkold egyből a babával.Én nem ismerlek titeket, de az a sanda gyanúm, hogy nagyon fiatal még a párod, azért hazudozik.Szóval mindenképp beszéljétek meg a dolgokat, és egy alkalmas pillanatban jelentsd be.Én sem tudnék soha abortuszra menni, pláne hogy nincs is rá okod.Ha nem bírja el a babát a kapcsolatotok, akkor nem sokra mennél vele, és később sokkal nagyobb gondjaitok lennétek.De szerintem csak arról van szó, hogy még nem nőtt fel a párod.
2010. márc. 25. 18:04
 6/9 A kérdező kommentje:
26 éves lesz párom jővőonapban!
2010. márc. 25. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Nálunk sem volt a legrózsásabb a helyzet, mikor kiderült, h terhes vagyok.

De miután vettem a bátorságot és elmondtam neki, teljesen megváltozott. Nagy nehezen, de átbeszéltük a dolgokat, és közösen úgy döntöttünk, h bizony megtartjuk néha viharos szerelmünk gyümölcsét.

Bátran mond el neki!

Ha meg netán mégsem örül majd neki, akkor hidd el nekem, bármilyen helyzetben is vagy igenis fel fogod tudni nevelni azt a csöppséget, és tiszta lehet a lelkiismereted, h IGEN te mindent megtettél gyermekedért...

2010. márc. 25. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
100%-ban osztom az utolsó válaszolót!
2010. márc. 25. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy férfit sem lehet megfogni egy gyerekkel,de ez a csöpség nem tehet arról,hogy milyen az apja. Mondd el neki,hogy babát vársz és az érzéseitől függetlenül,várd boldogan ennek a picinek az érkezését,hisz már régóta várod ezt a pillanatot.Ha egyedül is kell fölnevelned,biztos hogy jó anyukája leszel neki.
2010. márc. 26. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!