Akiknek nem programozott császárja volt, az hogyan tudott lélekben és férjjel készülni a szülésre, hogy minden klappoljon?
Programozott császárom lesz, a férjem velünk lesz benn a 3 napig. Ennek ugye előre tudjuk már most a kb. időpontját.
De akik természetesen úton szülnek, honnan tudják pl. hogy melyik napig dolgozhatnak, mikorra szervezhetnek még nyugodtan barátnős, férjes programot? Mikor mehetnek el nyugodtan még ide-oda, mikor utazhatnak, ha egyébként jól vannak?
Vagy az ember minden reggel úgy készül, hogy ma szülhet és eszerint tervezi a napi programját? Vagy az ember ilyesmire nem gondol?
A férjetek pl. szól a munkahelyén, hogy bármikor lehetséges, hogy elmegy 3 napra, mert szültök? Vagy, ha nem lakik benn veletek, akkor arról, hogy lehet, hogy kiveszi az 5 nap szabit bármikor, ami jár szülés után?
Vagy a szülésnek van valami közvetlen jele a fájásokon kívül?
Minden válasz érdekel, mert ugye nem szültem természetes úton még (császárral is most először).:)
29hkm
Hát, szerintem a programcsászár is lehet hasonló kategória tervezés szempontjából, mint a sima, hiszen bármikor beindulhat 2 héttel előbb is a szülés, annyi kivétellel, hogy terminus túllépés nem lesz.
32 hetes vagyok, első baba, nagy pocak, 37. hétig tervezek dolgozni, be lesz pakolva a táska majd, férjem főnöke tudja, hogy majd jön a baba, és azt is, hogy az nem feltétlenül számolható ki, hiszen a kiírt időponton mindössze 5% születik.
Én nem tartok attól, hogy annyira mehetnékem lenne a végén:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!