Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek nem programozott...

Akiknek nem programozott császárja volt, az hogyan tudott lélekben és férjjel készülni a szülésre, hogy minden klappoljon?

Figyelt kérdés

Programozott császárom lesz, a férjem velünk lesz benn a 3 napig. Ennek ugye előre tudjuk már most a kb. időpontját.

De akik természetesen úton szülnek, honnan tudják pl. hogy melyik napig dolgozhatnak, mikorra szervezhetnek még nyugodtan barátnős, férjes programot? Mikor mehetnek el nyugodtan még ide-oda, mikor utazhatnak, ha egyébként jól vannak?

Vagy az ember minden reggel úgy készül, hogy ma szülhet és eszerint tervezi a napi programját? Vagy az ember ilyesmire nem gondol?

A férjetek pl. szól a munkahelyén, hogy bármikor lehetséges, hogy elmegy 3 napra, mert szültök? Vagy, ha nem lakik benn veletek, akkor arról, hogy lehet, hogy kiveszi az 5 nap szabit bármikor, ami jár szülés után?

Vagy a szülésnek van valami közvetlen jele a fájásokon kívül?

Minden válasz érdekel, mert ugye nem szültem természetes úton még (császárral is most először).:)

29hkm

2015. dec. 31. 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy az a lényeg, hogy én mit tartok elfogadhatónak, tényleg a ti dolgotok, én maximum csak nem értem a dolgot, de ez meg nem a ti bajotok szerintem.
2016. jan. 1. 09:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem a programcsászár is lehet hasonló kategória tervezés szempontjából, mint a sima, hiszen bármikor beindulhat 2 héttel előbb is a szülés, annyi kivétellel, hogy terminus túllépés nem lesz.

32 hetes vagyok, első baba, nagy pocak, 37. hétig tervezek dolgozni, be lesz pakolva a táska majd, férjem főnöke tudja, hogy majd jön a baba, és azt is, hogy az nem feltétlenül számolható ki, hiszen a kiírt időponton mindössze 5% születik.

Én nem tartok attól, hogy annyira mehetnékem lenne a végén:)

2016. jan. 1. 10:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem volt semmi panaszom, így nyugodtan mentünk, szerveztünk az utolsó hetekben is programokat. A munkámat a 36. héttől átadtam a kolléganőknek, de csak szét kellett osztanom négy felé, mert nem vettek fel helyettem senkit, meg igazából helyettesítettem többeket (amugyis csak fél évet voltam itthon, mentem is vissza). A férjem a 37. héten megcsináltatta egy régóta húzódó, nem komoly.műtétjét, ami után hat hét táppénz következett, így tudtuk, hogy ő biztosan itthon lesz. Ezt direkt időzítettük így, mert amúgy megtörténhetett volna, hogy a szolgálata elején megindul a szülésem és afelettesei nem eengedték volna el és mivel 12-16 órázott, így lemaradhatott volna. 38. héten volt édesapám 60. születésnapja, amit a lakhelyünktől 60 km-re ünnepeltünk, de nyugodtan elmentem, mert ha beindult volna a szülés, simán beértünk volna egy óra alatt a kórházba. A munkahelyem egyébként 40 km-re volt, 39. hétig dolgoztam, de megegyeztünk a kollégákkal, ha beindulna munka közben, akkor hazahoznak. A végén már ezért nem is saját autóval jártam,.hanem vagy busszal vagy céges autóval. Nekem izgalmas volt várni, hogy bármikor jöhet, végül 39+3-ra született a fiunk, este nyugodtan tv-t néztünk, amikor elfolyt a víz. A férjem egyébként nem igazán jár el haverokkal, inkább közös baráti társaságunk van, így nem volt gond, hogy ő menne, én meg itthon maradnék egyedül.
2016. jan. 1. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!