Akinek programozott császárja volt, hamar megindult a teje?
Figyelt kérdés
Kislányomat császárral szültem és nagyon hamar lett tejem. Vajúdtam császár előtt, gondolom ilyenkor a vajúdás alatt felszabaduló hormonok hatással vannak a tej megindulására. Felmerült a kérdés bennem, ha legközelebb esetleg programozott császárral szülők (bár nem szeretnék többet egyáltalán császárral szülni) és nincs vajúdás, akkor mi lesz a tejjel. Akinek progis császár volt, egyből tudott szoptatni?2015. aug. 12. 16:43
1/7 anonim válasza:
4 programozott császárom volt, nem vajúdtam, mègis aznap este már volt tejem, de másnapra lett igazán, akkora volt a mellem, mint egy lufi.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam köszi. Már most ezen stresszeltem és még terhes sem vagyok.
2015. aug. 12. 16:56
3/7 anonim válasza:
Nekem a 2.naptól volt tejem.A 3.napon már tökéletes volt (fejtem végig)
4/7 anonim válasza:
Nekem is az elsőnél magától indult meg és lett császár utána, másodikra pedig progicsászárom volt. Mindkettőnél a második napra lövellt be a tejem, első napon a vízszerű előtej volt csak.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugodtam :)
2015. aug. 12. 17:34
6/7 sandrachnologic válasza:
2 napon belul annyi lett mindket gyerekkel, hogy anyatejleado vagyok 😊 3 honapos most a kislanyom. 😊
7/7 anonim válasza:
nekem 3 császárom volt, abból csak az első programozott. Oxitocint kaptam. De mindháromszor csak a 3.-4,nap lett tejem. Ettől függetlenül 1 évig szopizott mindhárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!