Állandó hányingerrel mit lehet tenni?
6+4 hetes vagyok, egész nap, minden nap hányingerem van. Nem segít semmi rajta, amit eddig próbáltam (kóla, gyömbér, keksz felkelés előtt).
Most is el kéne mennem egy óra múlva, de olyan rosszul vagyok, hogy nincs is kedvem. És barátokkal találkoznék, és tuti rájönnek, hogy babát várok, ha észreveszik, hogy hányingerem van. De még nem akarom elmondani.
Mit lehet csinálni ilyenkor? Mikor fog ez elmúlni? Őszintén szólva, majdnem egy évet vártunk a babára, és annak ellenére hogy imádom a babánk, utálok terhesnek lenni a hülye hányinger miatt. Minden mást el tudok viselni, de ez kikészít.
Van valami ötletetek hogy mit csináljak?
Nekem tegnap ota sokka sokkal jobb. :) Nem tudom mi tortent,de mintha elvagtak volna... nincs hanyas/hanyinger es meg a faradsagom is elmult. Egyik naprol a masikra. :) Te hogy vagy?
(8-9-es voltam)
Kitartás!
Én 5kg-ot fogytam.
Lassan, de folyamatosan igyál 1-1 korty folyadékot, bármit, amit kívánsz, pár falat gyümölcs, szívd ki a narancs levét, pár kanál leves, és nagy adag kitartás!
Ezt túl kell élni tényleg, de később sokkal jobb lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!