Állandó hanyingerrel hogy eljem tul a napokat?
Citromos fagylalt (jégkrém).
Gyakran rágcsálj valamit. (Pl. keksz, vagy mandula, ropi, ilyesmi)
Nekem sem segített semmi, főleg a harmadik babával, 18 héten elmúlt, addig napi 24 órában hányingerem volt, hányni egyszer hánytam csak, de éjjel arra ébredtem, hogy öklendezem.
Az idő segít, reméljük Nálad hamarabb vége lesz!
Szörnyen szenvedtem 6-15. hétig, és még utàna is, csak már nem egész napos a hànyinger :)
Én csak túlélni akartam a napokat. Nèha segített a negró, egész nap egy mentolos-kàmforos illatú reuma elleni kenőcsöt szagolgattam, az is segített valamelyest :)
De amúgy semmi, én mindent kihánytam, mellette egész nap tartott a hànyinger és a sóhajtozás :)
Kitartás! 20 hetes vagyok, de pl ma délelőtt is hányingerem van :((
Szia,legalább nem nekem kellett kiírnom ezt.Azt hittem megpusztulok már komolyan....még csak a 8.hét de teljesen ki vagyok.Tegnap már sírni tudtam volna,mert annyira rosszul voltam.Nem elég h iszonyú hányingerem van reggeltől estig,éjjel is rosszul vagyok.Enni nem bírok csak kényszerből 2-3 falatot és már rosszul is vagyok.Fogytam is 2kg az elmúlt hetekben.Legyengültem teljesen ko vagyok :(
Tegnap vettem gyömbér sört(üdítő),azt kortyolgatom ha rámjön,de hát szörnyű íze van és csíp.Cola nálam már hatástalan.A banán még ami bejön,meg a győri keksz és a b6,de azt is dögivel h hasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!