Ha 3-5 perces fájásokkal megyek be a kórházba, akkor is elég valószínű hogy még napokat vajúdok benn?
Első kisbabám lesz és úgy hallottam hogy ilyenkor minimum 12-13 órát vajúdnak a kismamik. Ha 3-5 percesekkel megyek be is valószínű hogy ez elkerülhetetlen?
Köszönöm!!
Leírom nekem hogy volt.
3 nappal a kiírt előtt voltunk soron kívüli nst-n (hétvégén) semmi jel nem utalt arra, hogy pár napon belül szülni fogok.
Másnap hajnali kettőkor arra ébredtem, hogy fáj a hasam. Szinte azonnal 2 perces fájások voltak, egy óra múlva bementünk a kórházba. Ott viszont már eléggé össze-vissza lettek a fájások, hazaküldtek azzal, hogy csak jósló, ebből aznap még biztos nem lesz szülés.
Itthon csak nem akart elmúlni, így reggel 8kor visszamentünk. Akkor meg már 2 ujjnyira nyitva voltam, azonnal értesítették az orvosomat is.
Fél 12-kor már család voltunk.
(mindenki kedve szerint vonja le a tanulságot)
Első szülésemre úgy mentem be hogy azt hittem szivárog a magzatvíz, óránként volt 1 erős fájásom. Először kinevettek majd kiderült hogy szépen nyílik a méhszájam magától is így kaptam oxit és szülhettem. (reggel 6-tól este 7-ig zajlott le az egész, az utolsó 3 óra fájt)
Most voltam másodszorra szülni, órás-fél órás 3 napja tartó erős fájásokkal mentem be, szintén kinevettek hogy miért jöttem be, ráértem volna otthon vajúdni, kiderült hogy megint csak szépen nyílik a méhszáj, kaptam oxit és fél órán belül meg lett a kislányunk.
Én is mindig attól féltem hogy leraknak egy félre eső sarokba és ott hagynak vajúdni addig amíg ki nem pottyan belőlem a gyerek de marha mákom volt mind kettő szülésemnél hogy rásegítettek oxival és szülhettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!