Ha 3-5 perces fájásokkal megyek be a kórházba, akkor is elég valószínű hogy még napokat vajúdok benn?
Figyelt kérdés
Első kisbabám lesz és úgy hallottam hogy ilyenkor minimum 12-13 órát vajúdnak a kismamik. Ha 3-5 percesekkel megyek be is valószínű hogy ez elkerülhetetlen?
Köszönöm!!
2014. okt. 21. 21:40
11/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos. Több szobatársam is volt, akik első babával éppen csak beértek szülni, mindegyikük 5 perces fájásokkal ment be. Én is úgy mentem be, bár nekem így is 1,5 nap volt még oxival meg injekciókkal, mert sajnos nem tágultam. De senki mást nem ismerek, aki ennyire peches lett volna, szóval ne ebből indulj ki.
12/13 anonim válasza:
a 3-5 percesektől kb. 1 óra alatt lett baba...
13/13 anonim válasza:
Nekem magzatvízelfolyással indult a szülésem, 15 perc múlva jött az első fájás, majd rögtön a többi 3 percenként. 4 órával a víz elfolyása után meglett a kislányom. Első baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!