A doktornő nemes egyszerűséggel közölte, hogy majd szoptatás után megműt.30 hetes vagyok. Megyek másik dokihoz is. Terhesség alapp kizát az altatásos műtét? A polip nem fog megnőni? A legrosszabb hogy a hangom olyan szinten rekedt, hogy alig lehet érteni amit mondok. Ez elvileg addig lez ilyen míg meg nem műtenek...
2014. szept. 16. 19:06
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért, telefonról írtam...
2014. szept. 16. 19:07
2/8 anonim válasza:
Igaza vana doktornonek. A hangszalpolip nem eletveszelyes. Epeszu orvos nem fog altatni egy kismamat, hacsak epp nem haldoklik. Bird ki. Vagy keress valakit, aki jo penzzel megmut - aztan verd a fejedet a falba, ha a gyereked serulten/halva szuletik.
2014. szept. 16. 19:13
3/8 anonim válasza:
Nekem volt altatásos műtétem várandósan, de azért, mert közvetlenül problémát okozott volna a babának (nem volt elég hely a pocakomban egy nagy ciszta miatt, amit korábban nem vettek észre). Szerintem ilyen idős terhesen már nem fognak megműteni, és igazuk is van. Annak ellenére, hogy a kisbabámnak semmi baja nem esett, épp elég stressz volt az az időszak mindannyiunk számára. Szerintem mérlegeld, mi jár kisebb kockázattal.
2014. szept. 16. 19:18
4/8 anonim válasza:
Ne kockáztass! Bírd ki valahogy, majd szülés utàn rendezed a polip ügyet.
2014. szept. 16. 19:18
5/8 anonim válasza:
Nem tudom komolyan gondoltad e... Ha igen, ok. Mellesleg sokszor hatasosabb egy pofon, mint egy simogatas, ha erted.
2014. szept. 16. 19:46
6/8 A kérdező kommentje:
Komolyan gondoltam igen, tényleg bocsi... Kicsit érzékenyebb vagyok asszem... :) Nem is tudom miért csináltam ezt. Nem vagyok ilyen...
2014. szept. 16. 19:49
7/8 anonim válasza:
Terhesség alatt csak akkor altatnak,ha életveszélyt jelentene a műtét elnapolása.Mivel a baba is kap az altatóból.
2014. szept. 17. 08:39
8/8 anonim válasza:
Nekem 8 éves koromban diagnosztizálták a hangszál polipomat; a furulyázás megerőltette (zene iskola). Most 35 leszek; nem nyúlt hozzá senki; néha ha gégészeten járok; ránézetek.
19 hetes kismama vagyok; és semmi pénzért nem engednék altatásos műtétet (más milyet sem) amíg várandós vagyok!!!! Nyilván ha életveszélyes lenne valamelyikünkre nézve; az más...
Szoptatás alatt is csík úgy; hogy utána pár napig csak fagyasztott tejet adok; de ha nem szükséges; miért válnál el akár csak 24 órára is (vagy 12-re) a csecsemődtől?
Természetes hogy aggódsz; de nem kell :-) Ha gondolod; menj és kérd ki másik orvos véleményét is; de én is azt mondom; semmi baj nem lesz. Ha a gyomorsav /hányás okozza; az ellen kell tenni; így nem fog nőni! Bár gondolom a hányás már nem gyakori; a gyomorsavra meg van pl. Salvus víz, félig ülő helyzetben való alvás; vess be minden praktikát! Ne izgulj; semmi baj nem lesz! Boldog babavárást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!