SEGÍTSÉG!? Ha sok a gyomorsavad! Sajnos engem a terhesség kezdetétől gyötör a gyomorsav. Most vagyok 19 hetes és nagyon szenvedtem, főleg esténként, de kaptam egy tuti tippet.
Mindent próbáltam Renni tbl.,tej,keksz stb, de már napok óta nem tudtam aludni, mert a gyomorsav már a nyelőcsövemet is marta és hiába vettem be a gyógyszert stb. semmi nem segített.Borzasztó volt és akkor mondta a védőnő, hogy a a kockacukor és a szőlőcukor a legjobb.Mind a kettőt kipróbáltam és bejött. Igaz a kockacukor a legjobb!!!Nem is akartam elhinni.Eljött az este és kezdődött 1 cukorka elég volt és mintha elvágták volna.Akinek sok a sava, próbálja ki.1-2 db elég is. Remélem valakinek tudtam segíteni :-)
19+5 hkm
26 hetes vagyok, kb 2-3 hete van gyomorsavam (nem mindig)
Megprobalok odafigyelni, hogy mi okozza, es azt nem eszem. Ha megis elojon, napi max 2 Gaviscon segit, amikor erzem, hogy marja a nyelocsovem.
Terhesseg alatt is szedheto, ha jol tudom napi 8 darab a max.
A masik ami bejott, ha enyhe a sav, hogy megeszem egy teaskanal lenmagot.
Tobb helyen is olvastam, hogy egy vedoreteget kepez a gyomorban, ezzel segiti a sav akar fekely kialakulasat/gyogyulasat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!