Valószínű elvetéltem, ömlik belőlem a vér. Bemegyünk a kórházba, mire számítsak, rögtön bent tartanak?
Biztos hogy benn tartanak, mivel vetélés után nem árt egy eü. kaparás.
Ha meg mégsem vetéltél el, akkor amiatt fognak benntartani. Egy biztos, most te vagy a legfontosabb, biztos van apuka, nagyszülő aki pár napra ellátja a két kicsit.
uh. és attól függ, általában ha darabok is jönnek akkor kiürűl de nem minden esetben.
ha kiürült akkor nem hiszem h. bent tartanak ha nem akkor a vizsgálattól függ.
Én pénteki nap mentem uh-ra semmi panaszom nem volt de közölték hogy két baba van de egyiknek sincs szívhangja a dokival meg beszéltük hogy ha panaszom van azonnal megyek ha nem akkor hétfőn műtenek.ez sok mindentől függhet!
Sajnálom ami veled történt, sok sikert a továbbiakban.
Sajnálom ami történt.
Ám zárójelben megjegyzem, kinek jut eszébe GYK-ra írogatni, ha terhes és elkezd "ömleni" a vére? Akkor nem rohan a kórházba rögtön? Hisz lehet ezen a pár percen is múlik a dolog.
Nekem nem baj, csak nem tudom...szóval mentőt kell ilyenkor hívni és mondani, h van gyerek. Semmi baj nincs ebből, viszik őt is és vigyáznak rá.
Sajnálom ami történt tényleg. És nem ba.szogatni akartalak meg okoskodni. Csak tényleg van, h pár percen múlik vmi ezt te is tudod. És igazán örülök, h ekkora lélekjelenléted van! Pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!