Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valószínű elvetéltem, ömlik...

Valószínű elvetéltem, ömlik belőlem a vér. Bemegyünk a kórházba, mire számítsak, rögtön bent tartanak?

Figyelt kérdés
Már beletörődtem, hogy elment a baba :-( Darabos is volt. Ilyenkor bent tartanak vagy vissza kell mennem UH-ra? Van már két picurom ezért érdekelne SOS!
2014. okt. 16. 17:29
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocs, lehet hogy ezt már a vetélés kategóriához kellett volna..
2014. okt. 16. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Biztos hogy benn tartanak, mivel vetélés után nem árt egy eü. kaparás.

Ha meg mégsem vetéltél el, akkor amiatt fognak benntartani. Egy biztos, most te vagy a legfontosabb, biztos van apuka, nagyszülő aki pár napra ellátja a két kicsit.

2014. okt. 16. 17:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Engem egyikkel sem tartottak bent.Megnézték uh-n,teljesen kiürültem és haza is engedtek.Nem volt utána semmi problémám.
2014. okt. 16. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:

uh. és attól függ, általában ha darabok is jönnek akkor kiürűl de nem minden esetben.

ha kiürült akkor nem hiszem h. bent tartanak ha nem akkor a vizsgálattól függ.

Én pénteki nap mentem uh-ra semmi panaszom nem volt de közölték hogy két baba van de egyiknek sincs szívhangja a dokival meg beszéltük hogy ha panaszom van azonnal megyek ha nem akkor hétfőn műtenek.ez sok mindentől függhet!

Sajnálom ami veled történt, sok sikert a továbbiakban.

2014. okt. 16. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Majd ird meg hogy mi lett!!! Szoritok!
2014. okt. 16. 18:35
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Sajnálom ami történt.

Ám zárójelben megjegyzem, kinek jut eszébe GYK-ra írogatni, ha terhes és elkezd "ömleni" a vére? Akkor nem rohan a kórházba rögtön? Hisz lehet ezen a pár percen is múlik a dolog.

2014. okt. 16. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi ujság kérdező??
2014. okt. 16. 22:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Végül is nem vetélés volt, hanem hatalmas vérrög kezdett ürülni. Viszont pár nap alatt derült ki hogy az embrió nem élte túl :-( Missed ab. Kedden volt a műtét addig bent voltam. Az okoskodónak meg üzenem, hogy hiába ömlik a vér ha férjem vidéken van és nem tud hazateleportálni, kellett idő hogy hazaérjen és anyósom is ideérjen vigyázni a gyerekekre. Ezen már nem múlik semmi akkor sem ha vetélés indul el! AZ meg ne legyen már neked baj hogy van annyi lélekjelenlétem hogy írok még a gyakoriba, ha sürgősen érdekel valami!
2014. okt. 23. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem baj, csak nem tudom...szóval mentőt kell ilyenkor hívni és mondani, h van gyerek. Semmi baj nincs ebből, viszik őt is és vigyáznak rá.

Sajnálom ami történt tényleg. És nem ba.szogatni akartalak meg okoskodni. Csak tényleg van, h pár percen múlik vmi ezt te is tudod. És igazán örülök, h ekkora lélekjelenléted van! Pacsi.

2014. okt. 24. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!