Nem egéssz 25 hetes terhesen 2 òra repülö után rögtön 3 òrás autòút hazáig, nem sok, ugye? 10 nap múlva pedig ugyan ez visszafelé. Nem lehet semmi bajom?
Ha orvosi engedélyed van, hogy repülhetsz, akkor ne félj.
Repülőutaktól azért szoktak óvni, mert burokrepedés történhet.
Szia!
Második gyerekemmel a 32. hétig repültem havonta 2-3x. szintén 2 órás repülőút. (és hányós voltam félidőig!)
Az tény, hogy a legtöbb légitársaság már nem enged fel a 32. hét után, és papíjaidnak nálad kell lenni! Nekem többször kérték! -mivel nagy volt a hasam és az utolsó útnál nem akartak felengedni először a gépre.
A dokim minden vizsgálatkor (megkértem rá) írt egy angol nyelvű - az állapotomról szóló információt pl. Hanyadik hétben járok és az adatokat - és azt vittem magammal.
A repülőn (nem tudom milyen járattal mész) de legtöbbször jobb a levegő az első sorokban! Hátulra semmiképp se ülj!!! azért azt ellenőrizd hogy van e "zacsi" az ülészsebben, nehogy az utastársaidnak kelljen hajkurászni, nem szakadt zacsi után :D
A lábadat pedig mozgasd meg néha az út alatt.
Az érdekes, mert én 35 hetesen még repültem. Hamburg-München -Budapest vissza Budapest-Belgium-Hamburg.
Nekem a kutya nem szólt pedig nagy hassal mentem.
Szia!
6.os vagyok... minden légitársaságnak van Terhes nőkre vonatkozó szabályozása - azaz, hogy ŐK hanyadik hétig vállalják a terhes nő utaztatását - utána megtagadható a repülés!! ez benne van a légitársaságok információs oldalán.
Az enyém a 32. hétig vállalta 3 évvel ezelőtt.
Az Easy Jet -nél a 35. hétig lehet ha 1 babát vársz,
ha többet akkor a 32. hétig!
Ha jól rémlik a BA-nél is ezek a számok.
A Wizz-nél a 34. hét!
én is 35. hetesen még repültem, 30. hetesen meg levzettem 3000km-t...(na az nehéz ügy volt)
nem lesz semmi bajod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!