Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A finisben lévő kismamák! Ti...

A finisben lévő kismamák! Ti hogy töltitek az utolsó napokat?

Figyelt kérdés
Èn màr ùgy èrzem megőrülök. Màr nem birok se űlni, se feküdni. Nem birok menni sem. Semmi nem is köt màr le. Csak a szűlésen jàr az eszem egész nap. Ebben a melegben ràadàsul iszonyatoan be van dagadva a làbam. Szòval készen vagyok. Ti hogy bìrjßtok?
2015. jún. 10. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Az első terhességemmel teljesen jól bírtam, a lányom a kiírt dátum után született, de még akkor is teljesen jól voltam.

Második babámmal (most 8 hetes) viszont az utolsó hetek szörnyűek voltak! Fájt mindenem, elegem volt mindenből, nem tudtam aludni, feszült voltam. Úgyhogy én is rosszul viseltem, és alig vártam, hogy kibújjon végre (és lásd már 8 hét el is telt azóta)!

Úgyhogy kitartást és szép szülést!

2015. jún. 10. 13:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Most èn is el vagyok keseredve. Mert mindenem fàj nekem is ès nagyon fàradt vagyok. Van egy 4 èves kislànyom is, vele is alig tudok foglalkozni. Alig vàrom, hogy tùllegyünk a szülèsen ès kicsit összeszedjem magam!
2015. jún. 10. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
tavaly ilyenkor volt ugyan: rám rámtört a tipikus pakolhatnék, egész nap mentem mint a güzü, pakoltam, tettem vettem, takarítottam szinte minden nap, kapáltam kint a kertben, és nem bírtam magammal :) aztán úgy alakult hogy az utolsó napok nem is az utolsóak voltak, mert vagy 42 hetes voltam mire megindították.. kitartást, pihenj rengeteget, ha visszamehetnék az időben, az utolsó 3 hetet végig aludnám :))
2015. jún. 10. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
én tavaly ilyenkor voltam már az utolsó hetekben, augusztus 11én született meg a fiam. én faltam a fagyikat, fagyasztott gyümölcsöt, jeges citrtomos vizet...stb. bent voltam a házban, olvastam, vásárolgattam neten. :) a végén már csak 4-5órákat aludtam, a szülés előtt se többet, és persze hogy éjjel indult be. de ezekhez képest nagyon jól voltam. tehát te is pakold körül magad vizes törölközőkkel, igyál sokat....
2015. jún. 10. 14:21
 5/6 anonim válasza:

Szia! Nekem is már csak egy hét van hátra, de már tényleg egyre nehezebb...Fáj és dagad a bokám, ami egyszer kibicsaklott meg nehezen mozgok már. Pedig nem szedtem fel sok kg-t. Amúgy meg kényszerből most költözködünk. :( Úgyhogy remélem kész lesz minden amire jön a picúr. Az a baj, hogy nem tudok lenyugodni, takarítok ezerrel.:) Na meg nagyon sokat gondolkodok a szülésen. Éjjel is alig tudok aludni, egyfolytában jár az agyam.

De mindjárt vége, kitartás!! :)

2015. jún. 10. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem fáj semmim, nem vizesedek, semmi bajom csak nem nagyon tudok aludni napok óta, nem találom a helyem, nem tudom hogy feküdjek és az állandó pisilési ingerből már elegem van. Inkább lelkileg vagyok oda, nyugtalan vagyok mert már nagyon szeretnék túllenni a dolgon. 1 hetem van hátra elvileg, de bíztam benne, hogy a héten mehetek végre szülni (még lehet belőle valami). Egyik nap pörgök, hogy elfoglaljam magam, másik nap lehangolt vagyok és egész nap csak feküdnék....már mindent összepakoltam, kitakarítottam, csak várom a csodát. Úgy érzem, hogy ha végre eljön az idő akárhogy is legyen de megkönnyebbülök, hogy mehetek. Magányosnak is érzem magam mert már mindenki megszült körülöttem, akinek mostanában kellett és félek a túlhordástól is. Jövő hét elején elvileg jön valami hidegfront, nagyon bízom benne, hogy az majd segít :)
2015. jún. 12. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!