Ti töltitek a magzatmozgást regisztráló táblázatot?
Én nem töltöm.
Nemrég voltam a védőnőnél de nem mondta ő se, szóval nem foglalkozom vele.
Nekem nem igy kellett, de ez igy tok hulyeseg. A magzatmozgast minden napszakban figyelni kell, hogy kello szamu legyen.
A tablazatot nekem ugy kellett tolteni, hogy reggeltol amikor mar felkeltem kellett szamolni es ha megszamoltam 20 mozgast x-et tenni az orahoz. Igy elvileg latszodhat ha tul gyorsan oregszik a mehlepeny. Vagy ha minden ok akkor kb ugyanabba ez idoben lesz meg a 20 magzatmozgas. Ja az is ra volt irva a papirra, hogy ha du. 6-ig nincs meg a 20 magzatmozgas akkor korhazba kell menni, persze ez nem azt jelenti, hogy ha delelott nem erzed varj 6-ig.
Azert mondjak, hogy aktiv idoszakban kell figyelni, mert ha te pihensz akkor neked is kevesebb oxigenre van szukseged igy a babanak tobb jut. Tehat ha baj van , a babanak nincs eleg oxigen illetve egyre kevesebb, mert oregszik a mehlepeny akkor jo figyelmezteto lehet ha vezeted a tablazatot. Az a lenyeg, hogy mindennap egyforman figyeld. Egy-egy oranak semmi ertelme.
Igen, nekem is ilyen tablazatom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!