Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó heteket/napokat taposó...

Utolsó heteket/napokat taposó kismamák, hogy vagytok? Hogy bírjátok a hőséget?

Figyelt kérdés
Én 38+3nál tartok, de már szeretném ha megszületne. Egyre nehezebben viselem a hőséget, szakad rólam a víz,a vérnyomásom a béka feneke alatt, olyan kómás vagyok h egész nap csak feküdni es aludni bírok. Utcára ki se megyek ebben a melegben...es mivel a kövi napokban semmilyen hidegfront v enyhülés nem varhato,azt hiszem még marad bent a baba...enni sem birok,semmi étvágyam,helyette napi 3-4liter viz siman elfogy.
2015. aug. 7. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is nagyon nehezen bírom a meleget,pedig maga a terhességem egész jó lenne.. Én se mozdulok ki ebben a melegben,szerintem meg is pusztulnék még itt a házban is izzadok.. Nagyon unom már ezt a bezártságot,szívesen járkálnék ide-oda de így inkább kihagyom. Egyébként én is szívesen megszülnék már de még egy ideig nem fogok,van egy ilyen érzésem.. :( nekem sincs étvágyam,rengeteg vizet iszok mert máshogy nem bírnám ki :D a környezetemben minden nagy pocakos kismama nagyon jól bírja a meleget,csak én vagyok ennyire kibukva tőle..
2015. aug. 7. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szarul, főleg, hogy nem is maradhatok itthon, hisz pont ilyenkor a végén kell gyakrabban orvoshoz menni. Az NST egész napos program, a múltkor időponttal 4 órát vártam + az ingázás a hőségben. A terhesgondozásra hála az égnek reggel 8-9 fele hívnak, de még így se érek haza a legnagyobb hőség előtt.
2015. aug. 7. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű. Mi a 37+4naposak vagyunk. Szakad a víz rolam. Alig alszom plusz egy 3evest is ellatok. Plusz az orvoshoz jarkalas sem egyszerű. Eddig magánba voltam de a dokim szabin van most uj orvoshoz kerülök akihez a szülészetre megyek. Ahol sorba allas. Plusz a terhesgondozás meg védőnők. Kacifántos az egész. De az orvos szerint pihenjek. Hat köszi. Fel orankenti mosdo szünetről nem is beszélve. Napi két zuhany sem enyhíti a hőséget.
2015. aug. 7. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát nem egyszerű. 1,5 éves fiam van, de mostanában már gyakran nagyszülőzik vagy az apja van vele itthon szabin, mert én még dolgozom és el sem jövök táppénzre inkább, mert ott tudok csak pihenni + hűvös van. Komolyan mondom, a munkahelyem az egyetlen hely, ahol kicsit helyrerázódom, aztán este bepótolom káoszból feladatból, éjjel pedig én sem alszok mondjuk az hónapok óta.

37. hét, az első ilyenkor érkezett, most ennek semmi jele az orvosom szerint sem.

2015. aug. 7. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Azert az megnyugtat h nem csak en vagyok ilyen szenvedos a melegben,ugy tunik ez altalanos..kitartas mindenkinek a maradek idore!! Sajnos felek h a korhazban is ez a hoseg var majd..
2015. aug. 8. 09:36
 6/6 dmelania válasza:

Sziasztok. Ne értsétek félre, de annyira örülök, hogy nem csak én szenvedek ennyire ebben a nagy melegben.

Engem az dühít a legjobban, hogy évek óta nem volt ilyen meleg, és persze pont most...no meg az, hogy nem látni a végét, hogy mikor lesz enyhülés :(

Én még "csak" 35 hetes vagyok, tehát még van pár hetem, de muszáj intéznem a dolgokat. Holnap útnak indulok, (bkv)mert még nagyon sok minden hiányzik még, a babaszoba sincsen kész. Sok a tennivaló. Plusz most jön az utolsó vérvétel is, azt is el kell intézni. Nagyon jó, hogy pont most kell a legtöbb mindent intézni. Megmondom őszintén nem gondoltam volna, hogy a nyáron ilyen tartós hőség lesz, többször is.

Kitartást kívánok minden kismamának, és aki a vége felé jár, hátha majd jön egy front, és az a picurt is megindítja :)

2015. aug. 9. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!