Utolsó heteket/napokat taposó kismamák, hogy vagytok? Hogy bírjátok a hőséget?
Hát nem egyszerű. 1,5 éves fiam van, de mostanában már gyakran nagyszülőzik vagy az apja van vele itthon szabin, mert én még dolgozom és el sem jövök táppénzre inkább, mert ott tudok csak pihenni + hűvös van. Komolyan mondom, a munkahelyem az egyetlen hely, ahol kicsit helyrerázódom, aztán este bepótolom káoszból feladatból, éjjel pedig én sem alszok mondjuk az hónapok óta.
37. hét, az első ilyenkor érkezett, most ennek semmi jele az orvosom szerint sem.
Sziasztok. Ne értsétek félre, de annyira örülök, hogy nem csak én szenvedek ennyire ebben a nagy melegben.
Engem az dühít a legjobban, hogy évek óta nem volt ilyen meleg, és persze pont most...no meg az, hogy nem látni a végét, hogy mikor lesz enyhülés :(
Én még "csak" 35 hetes vagyok, tehát még van pár hetem, de muszáj intéznem a dolgokat. Holnap útnak indulok, (bkv)mert még nagyon sok minden hiányzik még, a babaszoba sincsen kész. Sok a tennivaló. Plusz most jön az utolsó vérvétel is, azt is el kell intézni. Nagyon jó, hogy pont most kell a legtöbb mindent intézni. Megmondom őszintén nem gondoltam volna, hogy a nyáron ilyen tartós hőség lesz, többször is.
Kitartást kívánok minden kismamának, és aki a vége felé jár, hátha majd jön egy front, és az a picurt is megindítja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!