Picsusz kérdése:
Émelygős kismamák? Hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok,de már vagy 2-3 hete egész nap hányingerem van(nem hányok),na meg a savanyút kívánom egész nap minden mennyiségben.2015. máj. 16. 14:04
1/7 anonim válasza:
Sz*rul! 10 hetes vagyok. Nem csak émelygek, hányok is minden nap. Lement 8 kiló már. Semmi energiám már! Nem kívánok semmit, és nem is segít semmilyen praktika. Dolgozni viszont kell... szívás. Elõbb-utóbb vége. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Én nem dolgozom az elejétől kezdve,de nem is bánom,nem bírtam volna.Ez a fura íz a számba egész nap,és a savanyú iránti vágy,hát nem kellemes.De csak elmúlik egyszer.
2015. máj. 16. 15:13
4/7 A kérdező kommentje:
Az émelygés olyan 7 hetes korba kb.A kívánóság olyan másfél hete,de nagyon.
2015. máj. 16. 15:14
5/7 anonim válasza:
Elsõ vagyok. Olyan 6 hetesen. Elég korán kiderült nekem h baba lesz. 4 hetesen. Két hétig örültem mint majom a farkának, hogy nincs semmi bajom. :) Korai volt...:)
6/7 anonim válasza:
Ilyenkor hálát adok hogy nekem az ég világon semmi bajom nincsen. Kitartás nektek!
7/7 anonim válasza:
33.hétben vagyok, és iszonyat rosszul vagyok. 7hetes voltam mikor előszőr hánytam. onnantól mindennap napi 3x. plusz a rosszul létek egész nap. 2 hete nem dolgozom, de kinszenvedés volt úgy dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!