Émelygős, hányingeres, hányós kismamák tudnátok segíteni? HELP?
Ugyan miért vagy abban biztos, hogy rosszul leszel? Ez ne tartson vissza ettől a csodától, ne foszd meg magad ettől!!!
Egyébként nekem is alakulóban volt, de csak esténként émelyegtem a 6. héttől a 12. hét végéig, egyszer sem hánytam, és a 27. hétben vagyok és még egy szem savam sincs. Szóval miért tuti az a rosszullét?
És elhiszed, hogy még azt is lehet örömmel viselni?
BÁRMIT elviselsz majd a babádért, hidd el, de ezt nem lehet előre elképzelni!
Ja és a várandósság úgy megkavarja a szervezetet, hogy nekem az elég súlyos élelmiszer allergiám úgy elmúlt, mintha soha sem lett volna.
Ha nem tudod leküzdeni a félelmed, szerintem beszélgess egy pszichológussal, biztosan tud segíteni, ne gyötörd magad előre!
Remélem sikerül túljutnod ezen a problémán, szívből kívánom Neked!
köszönöm a bíztató szavaidat!
megfogott egy mondatod: "nem lehet előre elgondolni" ebben igazad lehet, mert hát a jelenlegi helyzetem miatt gondolkodok így.... :((((((
Egyetértek az első válaszolóval. Ez ne tántorítson el.
Amúgy, ha elakarod kerülni a hányós, hányingeres korszakot szedj B6 vitamint, ha úgy érzed rosszul vagy és legyél nagyon nyugodt mindig.
Az idegesség is kiválthatja a rosszullétet. Nekem mondjuk az volt a legfőbb okozója, de ez már más tészta.
Remélem boldog lesz az a 9 hónapod! :) Én drukkolok!
19 hetes kismami! :)
Hidd el nekem, ha megfogan a bébid, semmi más nem fog érdekelni. Csodálatos, hogy mennyire átalakulsz, hihetetlen változás!!
Örülök, ha bármi haszna volt a szavaimnak!!
Pedig valahogy rá kell készülnöd arra, hogy ez benne van a pakliban.
Sajnos én nem tudok egyet érteni elsővel, mert nekem a harmadik babával 18 héten át tartó folyamatos hányingerem volt (nem csak reggel, hanem MINDIG, éjjel öklendezésre ébredtem), semmi nem segített. Lehet hogy bennem van a hiba, és bár tervezett baba volt, én nem tudtam mosolyogni, szenvedtem kutyául. És közben a nagyokat el kellett látnom, és dolgoztam is...
Ez az egész nem kiszámítható, és lehet, hogy szerencséd lesz, és semmi tüneted nem lesz.
Én azt mondom, vágj bele, hiszen amikor már meg van a baba, semmi sem tűnik túl nagy árnak, de készülj úgy, hogy tudj kihez/hova fordulni segítségért, ha esetleg rosszul leszel.
Sok boldogságot!
Szedheted a b6 vitamint.
Sajnálom utolsó, hogy így alakult a 3. várandósságod, de én hiszek abban, hogy ha akarod nagyon és nem félelemmel nézel rá, könnyebb a nehézségeket elviselni és nem is lesz gond, hanem jól fogod magad érezni.
Ettől függetlenül jöhet rosszullét, persze, de elviselhető a picikéért.
Szedd nyugodtan a B6-ot már terhesség elejétől kezdve. Én mikor hányingerem volt napi 3-at is megettem. Attól nem lesz baj mert ha már nincs szüksége rá a szervezetednek kipisiled. Ennyi. Amúgy igen igaza van az utolsónak ez teljesen kismama függő, hogy most rosszul vagy e vagy sem, de átvészelhető a rosszullét is. Én szurkolok az bizti! :)
A 2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!