Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9. hétben lévő hányingeres...

9. hétben lévő hányingeres kismamák, csillapodik már az émelygésetek?

Figyelt kérdés
Miket éreztek még magatokon? Nekem elviselhetetlenségig fokozódott a szinte 24 órás émelygés és hányás. Nagyon rossz kedvem van tőle. A méhemben sem húzódást, sem nyilalást nem érzek. És nálatok?
2010. szept. 24. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Én már ugyan túl vagyok rajta (14 hós a babám), de még élénken emlékszem az első hetekre.

Az 5. hét környékén kezdtem el hányni és szenvedni. A reggeli rosszullét egészen a 12. hétig végigkísért. De utána mintha elvágták volna.

Nagyon fáradt és gyenge voltam. Volt, hogy egy nap 6-7 alkalommal is hánytam. S még hasmenésem is volt elég durván. Néhány ételnek már a gondolatától is rosszul voltam, de a szagokra egyáltalán nem voltam érzékeny. Alig bírtam bemenni a munkahelyemre. Az tartotta bennem a lelket, hogy kocsival járhatok. A BKV-ra képtelen lettem volna felszállni.

Kipróbáltam mindent, amit javasoltak a reggeli rosszullét ellen, de nálam semmi nem vált be. Csak az, ha hagytam reggel a dolgokat kijönni... Utána sokkal jobban lettem. De ha nem hagytam, akkor még rosszabb volt az egész napom.

Szédülés és hasonlók nem voltak.

Remélem Neked is hamarosan megszűnnek a gondjaid, s úgy fogod élvezni a terhességet, ahogy én. Ezeket leszámítva végig nagyon szép volt.

2010. szept. 24. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

nekem a 7-8 hét volt nagyon durva. A héten(9.) már jobban voltam,de azért,ha véletlenül később reggelizek,még megérzem,hogy nem kellett volna addig várni. A méhem szurkál néha,és a mellem sem fáj már olyan nagyon durván...Kb. ennyi amit érzek jelenleg.

Meg néha a felismerés,hogy "úristen,"lakik"bennem valaki"..

2010. szept. 25. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást, nagyon rám fér!
2010. szept. 26. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,

én 9+2 napos kismami vagyok,én is eléggé "szenvedek" az émelygésektől,szinte semmit nem kívánok ha valamit mégis azt kb rögtön kell ennem mert lehet később már az sem esne jól.Pont én aki egyébként mindent jóízűen eszek:)

Csak kétszer sikerült hánynom,és érdekes módon reggel ébredés után nekem kutyabajom,hanem kb 10 után erősödik a z émelygés ami estére olyannyira fokozódik hogy a nyálam teljesen besűrűsödik és alig bírom lenyelni.Én ilyenkor már semmit nem is tudok enni.Amilyen hamar csak tudok este elalszok addig sem érzem,és a reggel meg egy kis ideig jó!

Nekem harmadik babuci lesz,és egyiknél sem volt ilyen intenzív ez az émelygés(1fiú+1lány) :)

Kitartás nálam mindig elmúlt kb az első trimeszter végére.

Gondolj arra hányan inkább végighánynák a 9 hónapot csak végre jönne a babájuk.Ez a pár hét kellemetlenség hidd el megéri!

Bevált nekem a puffasztott biokölesgolyó azt nagyjából mindig bírom enni,és esténként meg iszogatok egy kis citromfűteát.Próbáld ki!

Néha húzódik a méhem nekem de az normális hiszen növöget.

Szép estét neked!

2010. szept. 26. 18:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam uh-n és 21 mm-es a babuci. Már lehetett látni a pici kéz és láb kezdeményeket. Nekem ő már a 4. baba lesz.
2010. szept. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!